Mitsubishi Electric logo


Värmepumpar för Norden

Mitsubishi Electric Värmepumpar för Norden

Värmepumpar speciellt tillverkade för vårt nordiska klimat borde vara en av de viktigaste parametrarna inför ditt val av värmepump då vintern här vara riktigt kall, särskilt i vissa delar av landet. Med rätt värmepump, gjord för låga utomhustemperaturer, slipper du bekymmer och kan göra stora besparingar.

Klimatprodukter utvecklade för nordisk klimat

Vi lägger ner mycket tid och arbete på att utveckla värmepumpar för det nordiska klimatet. Tillsammans med villaägare runt om i Sverige, där vi fått installera och testa värmepumpens drift, har vi tagit fram värmepumpar som är helt utvecklad för vårt stränga klimat och säsongsvariationer. Vi ställer krav på våra fabriker i Japan, Thailand och Skottland att se till att leverera oss hållbara, effektiva och energisnåla värmepumpar för just vårt klimat.

Garanterad värmedrift

Värmepumpar från oss är tillverkade för just våra årstider och variationer i väder och temperatur. Dessutom är värmepumpen testad och garanterad värmedrift ner till minst -25°C, medan en icke norden-anpassad värmepump bara garanteras ner till -10°C. Andra Mitsubishi Electric kontor i Europa använder sig inte av dessa "nordiskt byggda" värmepumpar, utan har sina egna modeller lämpade just för deras klimat. De olika värmepumpsmodeller är inte tänkta att användas på varandras områden. Våra värmepumpar utvecklade för Norden rekommenderas däremot i områden med liknande klimat, såsom Ryssland och Alperna.

Rekommenderade återförsäljare

På marknaden cirkulerar ibland värmepumpar från Mitsubishi Electric som INTE är utrustade att fungera i nordiskt klimat. Vi vill göra våra kunder uppmärksamma på att dessa inte kommer från oss på Mitsubishi Electric Sverige. Dessa är tillverkade för sydligare klimat som t.ex. Spanien eller Italien och det är där de bör användas. Vid installation av dessa på våra breddgrader riskerar de att gå sönder när temperaturen sjunker. Vi varnar våra kunder för att köpa dessa och att alltid fråga efter värmepump anpassad för nordiskt klimat! För att minimera risken för en icke norden tillverkad värmepump bör du vara aktsam med var du köper din värmepump. Våra rekommenderade återförsäljare hittar du här. <a href="http://mitsubishielectric.se/mitsubishi-aterforsaljare/">Hitta en återförsäljare.</a>

Om oss

Om ossHållbarhetKarriärPress

Följ oss

FacebookLinkedinInstagramYoutube

Sekretesspolicy | Användarvillkor | Cookies | Hantering av personuppgifter | Webbplatskarta

© Mitsubishi Electric Sweden