Mitsubishi Electric logo


Bli en i teamet

Changes for the better, vi förbättrar världen en produkt i taget
Lediga tjänster

Enligt Energimyndigheten stod uppvärmning av byggnader för cirka 45 procent av den totala energianvändningen i Sverige år 2020. Då förstår man att värmepumpar, som räknas som förnybara energikällor, spelar en viktig roll i omställningen till ett fossilfritt samhälle. Hos oss får du med andra ord jobba med produkter som gör stor skillnad för klimatet. Eller så kanske vår division Factory Automation intresserar dig mer? Här arbetar vi med världsledande automationslösningar för industrin. Vilket också det spelar en stor roll i arbetet för ett mer hållbart samhälle.

Vi förbättrar världen, en produkt i taget. Och det går bra för oss. Vi växer och behöver regelbundet rekrytera. Vill du ha en karriär inom meningsfulla och expansiva framtidsbranscher? Och arbeta med changes for the better, som är vårt internationella motto? Läs vidare och ta reda på vad du kan få hos oss!

Att arbeta på Mitsubishi Electric ger dig bland annat det här:

Meningsfullhet i jobbet

Mitsubishi Electrics produkter tillverkas för att bidra med positiva förändringar. Till exempel bidrar våra energilösningar till ett bättre klimat. Inom automation jobbar vi med konkret samhällsnytta, bland slutkunderna finns exempelvis läkemedelsbolag och företag som bygger viktig infrastruktur

Hitta ditt nya jobb!

Välkommen precis som du är

Högt i tak, en kommunikativ företagskultur, proaktiv värdegrund. Klichéerna kring företagskulturer är många. Vi föredrar att säga det som det är, och det är att Mitsubishi Electric är en arbetsplats som det är kul att gå till. Hos oss jobbar du i ett inspirerande sammanhang på ett företag med stark lokal närvaro samtidigt som du är en del av en internationell organisation.

På Mitsubishi Electric är du välkommen precis som du är. Vi tror starkt på att mångfald bland kollegorna – sett till exempelvis bakgrund, ursprung, kön, ålder och funktionsvariationer – ökar takten på innovation och problemlösning. Mångfald gör oss både mer konkurrenskraftiga och mer lönsamma.

Som medarbetare är ditt bidrag viktigt. Du gör oss vassare, bättre och starkare. Våra medarbetare är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta vår framgångsresa. Vi är ett företag som många väljer att stanna länge på. Här kan du göra karriär inom företaget – om du vill.

Hur är det att jobba här?

Kort om oss

Vi är en del av den världsberömda koncernen Mitsubishi Corporation som har rötter ända tillbaka på 1870-talet i Japan. Idag har Mitsubishi Electric fabriker, utvecklingscentra och säljorganisationer i 120 länder över hela världen.

Bolaget må vara multinationellt och ha sitt huvudkontor i Japan, men vår lokala närvaro i Sverige är stor. I över 40 år har vi funnits på den svenska marknaden med de största kontoren i Göteborg, Lund och Stockholm. Vi har även mindre kontor i Örnsköldsvik, Karlstad, Örebro och Jönköping där vi har ett showroom med industrirobotar.

I Sverige är vi över 100 medarbetare som jobbar inom olika divisioner och avdelningar. Vi jobbar med allt från produktutveckling och support till ekonomi, marknadsföring och försäljning. Vi som arbetar här har alla vår egen historia och våra egna erfarenheter, men vi är här av samma skäl: Vi drivs av att hjälpa våra kunder att hitta de bästa lösningarna inom automation, uppvärmning, ventilation och kyla. Gör du det med? Se om det finns några lediga tjänster som passar dig just nu!

”Vi skapar produkter för framtiden.”

Ja så säger produktchef Anders Nilsson i filmen vi gjorde när vi nyligen firade 40 år i Skandinavien. Och det stämmer verkligen. Mitsubishi Electrics motto Changes for the better genomsyrar allt vi gör. I filmen möter du fler av våra medarbetare. Ta en titt och ”träffa” några av alla oss som jobbar här!

5 medarbetare tycker till...

... om hur det är att jobba här!

Historia

Allt började med tre leasede ångfartyg...

Läs mer

Karriär

Spela en roll i omställningen till ett fossilfritt samhälle!

Läs mer

Hållbarhet - miljö

Vi hjälper våra kunder att sänka sin klimatpåverkan.

Läs mer

Social hållbarhet

Ett hållbart samhälle genom teknisk innovation.

Läs mer

Om oss

Om ossHållbarhetKarriärPress

Följ oss

FacebookLinkedinInstagramYoutube

Sekretesspolicy | Användarvillkor | Cookies | Hantering av personuppgifter | Webbplatskarta

© Mitsubishi Electric Sweden