NU VÄXER VI

MARKNADENS BREDASTE SORTIMENT

Vi har lösningar för alla behov!

AQS är nu en del i Mitsubishi Electric familjen. Mitsubishi Electric förvärvade nyligen AQS Produkter – välkänd distributör av produkter för kommersiell värme och kyla. Med varumärkena Climaveneta och RC kan vi nu erbjuda ett heltäckande produktsortiment för värme- och kylsystem till allt från fritidshus och villor till större byggnader som shoppingcenter, industrilokaler, sjukhus, datahallar och industriella processer.

LÄS PRESSRELEASE

TILL PRODUKTER

Marknadens nöjdaste kunder, med marknadens nöjdaste kunder!

Det breda produktsortimentet omfattar alla typer av klimat- och kylaggregat samt olika typer av värmepumpar och tillgodoser de flesta behov av kontrollerat inomhusklimat. Produkterna importeras från utvalda tillverkare i Europa och säljs genom ett heltäckande nätverk av certifierade kyl- och värmepumps-installatörer i hela Sverige.

Vår målsättning är att ha marknadens nöjdaste kunder, med marknadens nöjdaste kunder. Därför säljer vi inte bara hårdvara i form av aggregat och komponenter, utan ser även till att de installatörer vi samarbetar med kan erbjuda anläggningar som är optimalt applicerade, integrerade, installerade och igångkörda, kvalitetssäkrade samt att de kan erbjuda underhåll och akutservice i toppklass. Detta åstadkommer vi genom att erbjuda våra kunder dokumentation av högsta kvalitet, produkt- och teknikutbildning och kvalificerad support.

Produkt- och teknikutbildning

För att våra kunders kunder skall bli nöjda krävs det, förutom att produkterna är driftssäkra och energieffektiva, att de blir optimalt integrerade, installerade, igångkörda, kvalitetssäkrade, underhållna och servade. Därför finns MELsmart utbildning.

UTBILDNING

Leverantörer

Våra aggregat kommer i huvudsak från Mitsubishi Electric Hydronics & IT Cooling Systems S.p.A, som marknadsför sina aggregat under varumärkena Climaveneta och RC.

Kringutrustning och kompletterande produkter kommer ofta från andra tillverkare, var och en specialist inom sitt område. För att bli utvald som leverantör till Mitsubishi Electric, måste tillverkaren svara mot högt ställda krav. Man skall ligga i framkant av utvecklingen, ha en flexibel produktion som medger anpassning av produkterna till kraven på den svenska marknaden, ha hög tillverkningskapacitet och erbjuda säkra leveranser.

Produkterna skall ha hög kvalitet, vara energieffektiva, välutrustade och anpassade till den svenska marknaden, samt vara driftsäkra, lättservade och användarvänliga. Produkterna skall funktionstestas före leverans och uppgivna data skall vara korrekta.

Se hela vårt utbud av chillers

Utbud