God komfort till rätt kostnad

TILL PRODUKTERBOKA MÖTE

Mitsubishi Electric må ha sitt huvudkontor i Japan och vi må vara ett multinationellt bolag men vår lokala närvaro i Sverige har alltid varit stor. I närmare 40 år har vi funnits på den svenska marknaden med kontor i Göteborg, Lund och Stockholm. För att vara nära våra kunder.

Vi har säljare över hela landet och MELpro, en hel fastighetsavdelning, som servar dig med det du behöver för att få god komfort i din fastighet (eller fastigheter). Hos oss är du någon. Du har en personlig kontaktperson som har koll ditt projekt och på allt som har med våra produkter och deras funktioner att göra. Ner till skruv- och mutternivå och upp till hur de fungerar i stora, komplexa system.

På köpet kommer du att kunna sova gott om natten. För med oss i ryggen kan du känna dig trygg med att du får en effektiv lösning som kommer att hålla länge och ge god komfort till rätt pris.

Du vet vad du letar efter. Vi har det.

Komfort

Fastigheter är mer än kvadratmeter. Vi hjälper er med rätt inneklimat. Det ger ökad trivsel och produktivitet.

KOMFORT

Miljö

Vi utvecklar innovativ teknik så att ni kan minimera er miljöpåverkan.

MILJÖ

Energi

Effektiva systemlösningar från oss gör att ni lever upp till kraven på minskad energianvändning och på köpet får en ekonomisk drift.

ENERGI

Japansk kvalitet för svenska förhållanden

Du kanske har hört talas om hur det är att jobba på ett japanskt teknikföretag? Då förstår du lite om hur vi har det. Det som är kärnan i Mitsubishi Electrics verksamhet är noggrannheten ner i minsta detalj och kvaliteten. När andra hade sagt ”vi släpper den här på marknaden” säger man hos oss ”vi stressar inte, vi testar i drift över hela Sverige ett tag till”.

Vi som jobbar på svenska kontoret blir ibland otåliga över denna detaljerade noggrannhet när vi vill lansera en ny produkt. Men våra kollegor i Japan har rätt. Kvalitet får ta tid. Ska ta tid. Det gör att vi vet att våra produkter gör jobbet. Och att du kan vara trygg med det du köper från oss.

PRODUKTER FÖR KOMMERSIELLA FASTIGHETER

Att kontakta oss kan vara det bästa du gör idag

Vi kan kyla och värme till kommersiella fastigheter och lotsar gärna dig genom djungeln av lösningar. Vi vet inte bara hur våra produkter funkar, utan också hur man optimalt sätter ihop dem till energisnåla system som är skonsamma mot miljön och som inte slösar en onödig krona i uppvärmningskostnad.

Vi har produkterna, lösningarna, supporten och kunskapen som krävs för att du ska få det bästa systemförslaget. Här får du proffsig och engagerad hjälp bland annat när du ska välja produkter och systemlösningar, men även under och efter installation. Vi har allt att vinna på att du blir nöjd. Går det bra för dig går det bra för oss.

FASTIGHETSAVDELNING MELPRO – SÅ FUNKAR DET

Så här har vi hjälpt andra fastighetsägare

Mitsubishi Electric PULS & TRÄNING, NACKA

Har Mitsubishi Electrics kylmaskiner i 50 anläggningar.

Med en målsättning att att bygga gym nära där folk bor, där alla kan trivas, oavsett ambitionsnivå, ...

Mitsubishi Electric PARK 49, GÖTEBORG

Energibesparing och komfort i fokus till modern fastighet

Precis bredvid fotbollsarenan Gamla Ullevi i Göteborg reser sig det nybyggda huset Park49. Det har e...

Mitsubishi Electric BENGT DAHLGREN AB, GÖTEBORG

Energisnål fastighet med Green Building certifiering

Idag finns en god kunskap inom branschen för att spara energi genom olika åtgärder i bostäder och ko...

Visa alla

Energianvändningen ska vara 50 procent effektivare år 2030

LÄS MER HOS ENERGIMYNDIGHETEN

MELPRO - Vi kan kyla och värme till kommersiella fastigheter!

Vi har stor erfarenhet inom Kyla, Värme, Ventilation och Styr. Vår samlade erfarenhet av lyckade projekt med Mitsubishi Electrics kvalitetsprodukter gör oss till ett gott bollplank till dig. Att vara rådgivande och vägledande är led ord som vi har med oss in i varje projekt.

Energianvändningen ska vara 50 procent effektivare 2030 jämfört med 2005.
Källa: Sveriges Energi och Klimatmål, Energimyndigheten

LÄS OM MELPRO