Finansiera din värmepump

Finansiering i samarbete med Ecster

Nu kan du som köper en värmepump från Mitsubishi Electric välja att dela upp kostnaden i upp till 12 år i stället för att betala hela summan med en gång. Låna från 25 000 kronor upp till 250 000 kronor utan säkerhet och välj en återbetalningstakt som passar dig.

Finansieringen sker i samarbete med Ecster, som är ett helägt dotterbolag till Handelsbanken och du får snabbt svar på din låneansökan direkt av Mitsubishi Electrics klimatrådgivare.

Som kund hos Ecster har du också möjlighet att beställa Ecster-kortet, ett kreditkort med bonusprogram som bland annat innehåller en kompletterande reseförsäkring.

Det här gäller vid finansiering av värmepump via Ecster:

  • Rörlig ränta (för närvarande 2,95%)
  • Ingen kontantinsats
  • Upp till 12 års kredit, du väljer själv
  • Betala av hela skulden eller extraamortera när du vill, utan extra avgift
  • Möjlighet att få Ecster-kortet
INFOBLAD

Prata med din installatör

Tillsammans med Ecster erbjuder vi ett smart sätt att dela upp finansieringen av ditt värmepumpsköp. Låt din investering betala sig själv genom att hitta en månadskostnad som motsvarar den energiförbrukning som din värmepump kommer att ge dig. Finansieringen är flexibel och kan när som helst förtidslösas utan extra kostnader. Om du är intresserad av att utnyttja denna finansieringslösning behöver du bara prata med den återförsäljare som du planerar att köpa värmepumpen från.

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE