Passa på att köpa Geodan till ett extra bra pris

Mitsubishi Electrics bergvärmepump Geodan utsågs till Folksam Bra Val 2020. Av 76 granskade värmepumpar var det bara 26 stycken som fick denna kvalitetsstämpel. Beställ en Geodan för leverans mellan 1 september – 30 november och ange koden GEO2021 till din återförsäljare så får du en installationsrabatt på 8 500 kr. Gäller så långt lagret räcker. Ett bra val för dig!

Så tyst att du inte märker att den är igång

I mer än tio år har Mitsubishi Electric tillverkat bergvärmepumpar för några av de mest krävande miljöer som finns, bland annat till den tunga industrin. Vi använde all den erfarenheten och den genomtestade tekniken när vi tog fram bergvärmepumpen Geodan för svenska villor.

Att äga en produkt från Mitsubishi Electric innebär trygghet. Vem vill ägna sig åt sin bergvärme efter att den är installerad? Den ska bara funka. Välj trygghet, välj en Geodan.

  • Högsta energiklass A+++
  • Supertyst
  • Framtidssäkrat, miljövänligt köldmedium
  • En av de lägsta bygghöjderna på marknaden
  • Automatisk anpassning till borrhålet
  • Kan enkelt styras och övervakas på distans

Jag vill köpa en Geodan till kampanjpris. Hur gör jag?

Leta upp och kontakta din närmaste återförsäljare genom att klicka på länken nedan! Eller fyll i kontaktformuläret längst ner på sidan så hör en återförsäljare av sig till dig inom kort. Glöm inte att uppge koden GEO2021 så säkrar du 8 500 kr i rabatt på installationskostnaden.

(Tänk på att rabatten inte kan kombineras med andra erbjudanden och att den endast gäller vid leverans från 1 september till och med 30 november och så långt lagret räcker, så passa på!)

Mitsubishi Electric Återförsäljare
Mitsubishi Eelctric bergvärme-installerad-vemdalen

”Med Geodan har vi en bekymmersfri uppvärmning”

Patric valde Geodan till sitt nybyggda hus i Vemdalen 2019. Familjen, som till vardags bor i Stockholm, fick därmed en stabil bergvärmepump som kan styras på distans. Hur fungerar allt så här två år senare?

”Sedan installationen har den skött sig själv. Det är väldigt skönt kunna slappna av när vi är i Stockholm eftersom vi vet att bergvärmen bara fungerar – även när det är mer än 20 grader kallt. I appen kan vi ändra inställningar på distans, få rapporter om hur bergvärmen arbetar och hur värmeförbrukningen ser ut. Det blir en extra trygghet eftersom vi ibland hyr ut vårt hus.”

Allt du behöver veta om bergvärme Geodan

Perfekt värmepump för utbyte enligt experten

– Det var ett enkelt val. Jag har jobbat med flera andra varumärken tidigare, men tycker att Mitsubishi Electric är det bästa märket på marknaden. 

Läs om fördelarna och expertens egna ord om bergvärmepumpen Geodan.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Du kommer bli kontaktad av Mitsubishi Electric och våra lokala återförsäljare. Du förbinder dig inte att köpa något eller anlita någon.

Välj produktområde