Mitsubishi Electric logo


Missa inte vårt tidsbegränsade erbjudande på Ecodan

Maximal bekvämlighet utan extra kostnad

Fram till den 24 mars 2024 får du rumsgivare, trådlös fjärrkontroll och wifi-interface på köpet när du beställer en Ecodan luft-vattenvärmepump från någon av våra auktoriserade återförsäljare och installatörer. Allt du behöver göra är att uppge koden ECO-WIFI24 vid köpet.

Du hittar din närmaste återförsäljare genom att klicka på länken, eller så använd kontaktformuläret längst ner på sidan!

Hitta din närmaste Mitsubishi Electric återförsäljare

Trådlös uppkoppling och styrning på köpet (värde ca 6 000 kronor!)

Så vad exakt är det du får på köpet så länge kampanjen pågår?

• Trådlös fjärrkontroll med rumsgivare – hjälper dig att att enkelt styra Ecodan och temperaturen i huset så du slipper gå ner i källaren. Rumgsivaren tar hänsyn till omgivande temperatur i det rum där fjärrkontrollen ligger och kan på så vis ta hänsyn till andra värmekällor som solinstrålning, värme från kamin, matlagning och liknande.

• Wifi-interface – installeras på Ecodan och gör det möjligt att koppla upp din luftvatten-värmepump så att du kan använda vår app MELcloud för att bland annat styra och övervaka Ecodan när du inte är hemma.

Ecodan funkar utmärkt i Arvidsjaur

Trots vintrar där temperaturen kan gå ner till –40°C de kallaste nätterna, har Victor och hans sambo lyckats sänka sina värmekostnader radikalt sen de installerade en Ecodan luftvatten-värmepump.

Här berättar Victor om hur allt har fungerat och ger även tips till dig som har smällkalla vintrar och som vill skaffa en luftvärmepump.

Nytt bidrag gör det extra lönsamt att byta uppvärmning just nu

Förutom vår kampanj vill vi gärna också slå ett slag för att det finns ett nytt energieffektiviseringsbidrag att söka från Boverket om ditt hus är uppvärmt med el eller gas.

Syftet med bidraget är att skynda på omställningen till miljövänlig uppvärmning vilket samtidigt leder till sänkta energikostnaderna för dig som är husägare. Det har med andra ord aldrig varit mer lönsamt att installera en ny uppvärmning som nu!

Kontakta oss

Om oss

Om ossHållbarhetKarriärPress

Följ oss

FacebookLinkedinYoutube

Sekretesspolicy | Användarvillkor | Cookies | Hantering av personuppgifter | Webbplatskarta

© Mitsubishi Electric Sweden