Bli en i teamet!

Enligt Energimyndigheten stod uppvärmning av byggnader för cirka 45 procent av den totala energianvändningen i Sverige år 2020. Då förstår man att värmepumpar, som räknas som förnybara energikällor, spelar en viktig roll i omställningen till ett fossilfritt samhälle. Hos oss får du med andra ord jobba med produkter som gör stor skillnad för klimatet.
Eller så kanske vår division Factory Automation intresserar dig mer? Här arbetar vi med världsledande automationslösningar för industrin. Vilket också det spelar en stor roll i arbetet för ett mer hållbart samhälle.

Vi förbättrar världen, en produkt i taget. Och det går bra för oss. Vi växer och behöver regelbundet rekrytera. Vill du ha en karriär inom meningsfulla och expansiva framtidsbranscher? Och arbeta med changes for the better, som är vårt internationella motto? Läs vidare och ta reda på vad du kan få hos oss!

Hitta ditt nya jobb!

Lediga tjänster just nu

Välkommen precis som du är

Högt i tak, en kommunikativ företagskultur, proaktiv värdegrund. Klichéerna kring företagskulturer är många. Vi föredrar att säga det som det är, och det är att Mitsubishi Electric är en arbetsplats som det är kul att gå till. Hos oss verkar du i en inspirerande miljö, lokalt men i en internationell organisation, samtidigt.

På Mitsubishi Electric är du välkommen precis som du är. Vi tror starkt på att mångfald bland kollegorna – sett till exempelvis bakgrund, ursprung, kön, ålder och funktionsvariationer – ökar takten på innovation och problemlösning. Mångfald gör oss både mer konkurrenskraftiga och mer lönsamma.

Som medarbetare är ditt bidrag viktigt. Du gör oss vassare, bättre och starkare. Våra medarbetare är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta vår framgångsresa. Vi är ett företag som många väljer att stanna länge på. Här kan du göra karriär inom företaget – om du vill.

Kort om oss

Vi är en del av den världsberömda koncernen Mitsubishi Corporation som har rötter ända tillbaka på 1870-talet i Japan. Idag har Mitsubishi Electric fabriker, utvecklingscentra och säljorganisationer i 120 länder över hela världen.

Bolaget må vara multinationellt och ha sitt huvudkontor i Japan, men vår lokala närvaro i Sverige är stor. I över 40 år har vi funnits på den svenska marknaden med de största kontoren i Göteborg, Lund och Stockholm. Vi har även mindre kontor i Örnsköldsvik, Karlstad, Örebro och Jönköping där vi har ett showroom med industrirobotar.

I Sverige är vi över 100 medarbetare som jobbar inom olika divisioner och avdelningar. Vi jobbar med allt från produktutveckling och support till ekonomi, marknadsföring och försäljning. Vi som arbetar här har alla vår egen historia och våra egna erfarenheter, men vi är här av samma skäl: Vi drivs av att hjälpa våra kunder att hitta de bästa lösningarna inom automation, uppvärmning, ventilation och kyla. Gör du det med? Se om det finns några lediga tjänster som passar dig just nu!

Läs mer om Mitsubishi Electric