Skillnaden är att du kan sova gott om natten

LOGGA INBOKA MÖTE

Mitsubishi Electric må ha sitt huvudkontor i Japan och vi må vara ett multinationellt bolag men vår lokala närvaro i Sverige har alltid varit stor. I närmare 40 år har vi funnits på den svenska marknaden med kontor i Göteborg, Lund och Stockholm. För att vara nära våra kunder.

Vi har säljare över hela landet och MELpro, en hel fastighetsavdelning, som servar dig med det du behöver för att kunna göra ditt jobb bra. Hos oss är du någon. Du har en personlig kontaktperson som har koll på ditt projekt och på allt som har med våra produkter och deras funktioner att göra. Ner till skruv- och mutternivå och upp till hur de fungerar i stora, komplexa system.

På köpet kommer du att sova gott om natten, för med oss i ryggen vet du att du har gett dina kunder effektiva lösningar och rekommenderat bra produkter som kommer att hålla länge och vara snåla i drift.

Du vet vad du letar efter. Vi har det.

Komfort

Fastigheter är mer än kvadratmeter. Vi hjälper er med rätt inneklimat. Det ger ökad trivsel och produktivitet.

KOMFORT

Miljö

Vi utvecklar innovativ teknik så att ni kan minimera er miljöpåverkan.

MILJÖ

Energi

Effektiva systemlösningar från oss gör att ni lever upp till kraven på minskad energianvändning och ekonomisk drift.

ENERGI

Japansk kvalitet för svenska förhållanden

Du kanske har hört talas om hur det är att jobba på ett japanskt teknikföretag? Då förstår du lite om hur vi har det. Det som är kärnan i Mitsubishi Electrics verksamhet är noggrannheten ner i minsta detalj och kvaliteten. När andra hade sagt ”vi släpper den här på marknaden” säger man hos oss ”vi stressar inte, vi testar i drift över hela Sverige ett tag till”.

Vi som jobbar på svenska kontoret blir ibland otåliga över denna detaljerade noggrannhet när vi vill lansera en ny produkt. Men våra kollegor i Japan har rätt. Kvalitet får ta tid. Ska ta tid. Det gör att vi vet att våra produkter gör jobbet. Och att du kan vara trygg med det du eller din köper från oss.

PRODUKTER FÖR KOMMERSIELLA FASTIGHETER

Att kontakta oss kan vara det bästa du gör idag

Vi kan kyla och värme till kommersiella fastigheter och lotsar gärna dig genom djungeln av lösningar. Vi vet inte bara hur våra produkter funkar, utan också hur man optimalt sätter ihop dem till energisnåla system som är skonsamma mot miljön och som inte slösar en onödig krona i uppvärmningskostnad.

Vi har produkterna, lösningarna, supporten och kunskapen som krävs för att du ska kunna ge dina kunder de bästa systemförslagen. Går det bra för dig går det bra för oss.

BOKA MÖTE EL. SAMTAL

Verktygen och resurserna som underlättar jobbet

Själva produkterna köper du inte av oss. Istället har du ett stort nät av certifierade återförsäljare och installatörer över hela landet till din tjänst. Ovanpå det erbjuder vi från vårt håll en mängd resurser som gör ditt jobb enklare:

MELpro – vår fastighetsavdelning som är specialister på kommersiella byggnader. Här får du proffsig och engagerad hjälp bland annat när du ska välja produkter och systemlösningar, men även under och efter installation.

Beräkningsprogrammet MELcalc är ett av få på marknaden som är designat för inverterteknik, alla produkter finns i MEP,  du har full tillgång till ERP-dekaler och tillförlitlig produktdokumentation. Designverktyget MELdesign hjälper dig sätta in våra produkter i ert sammanhang. Det är bara några exempel som underlättar ditt jobb.

FASTIGHETSAVD: MELPRO – SÅ FUNKAR DET

Så här har vi hjälpt andra med samma roll som du:

Mitsubishi Electric PADDY’S, MALMÖ

Smart komfortkyla till ginbaren

Oavsett årstid kan det vara gott med en sval drink, och varför inte på en bar med behagligt inomhusk...

Mitsubishi Electric MIDLANDA, SUNDSVALL

Resenärerna fick en behaglig flygstart

Sundsvall Timrå Airport, även kallad Midlanda, invigdes 1944 och är, förutom de statliga flygplatser...

Mitsubishi Electric PARK 49, GÖTEBORG

Energibesparing och komfort i fokus till modern fastighet

Precis bredvid fotbollsarenan Gamla Ullevi i Göteborg reser sig det nybyggda huset Park49. Det har e...

Visa alla

Energianvändningen ska vara 50 procent effektivare år 2030

LÄS MER HOS ENERGIMYNDIGHETEN

Verktyg för dig som konsult

Här hittar du info och länkar till MELcalc, MELdesign, VIP Energy, MEP Content och ERP-dekaler.

VERKTYG FÖR DIG

MELPRO - Vi kan kyla och värme till kommersiella fastigheter!

Vi har stor erfarenhet inom Kyla, Värme, Ventilation och Styr. Vår samlade erfarenhet av lyckade projekt med Mitsubishi Electrics kvalitetsprodukter gör oss till ett gott bollplank till dig. Att vara rådgivande och vägledande är led ord som vi har med oss in i varje projekt.

Energianvändningen ska vara 50 procent effektivare 2030 jämfört med 2005.
Källa: Sveriges Energi och Klimatmål, Energimyndigheten

LÄS OM MELPRO