Mitsubishi Electric logo


Teknisk säljare kyla/värme

Välkommen att söka, urval sker löpande!
E-posta din ansökan

Nu söker vi Teknisk Säljare/Säljsupport

Vi är ett framgångsrikt och marknadsledande företag som värdesätter att laget är starkare än jaget. Vi månar om ett gott klimat på arbetsplatsen. Vill du vara med och bidra med din positiva energi i vår utveckling?

Din primära uppgift som Teknisk Säljare/Säljsupport är att stötta våra kunder som är kylinstallatörer och VVS-konsulter. Du ger förslag på produkter och tekniska systemlösningar på kyl- och värmepumpssystem för komfort, process och IT-kylning. Kom och var med på vår tillväxtresa!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ha tät kontakt med VVS-konsulter och med kyl- och värmepumpsinstallatörer i Mellansverige som du både besöker och ansvarar för som säljsupport. Räkna med att det blir ett par övernattningar borta per månad. Du utgår från vårt huvudkontor i Häggvik, Sollentuna.

En del av tiden är du inne på kontoret för att svara på tekniska förfrågningar. Du ger förslag på olika typer av klimat- och kylaggregat, värmepumpar samt tekniska systemlösningar. Du supportar kunderna hela vägen från att du lämnar underlag till ett anbud och fram till att installation sker. Våra produkter finns i kommersiella fastigheter, sjukhus, tillverkningsindustrin, datahallar med mera. Till din hjälp finns beräkningsprogram att arbeta i och färdig dokumentation att lämna över till kund.

Du har kontakt med våra fabriker som kan du kan rådgöra med om tekniska lösningar. Korrespondensen sker på engelska.

Din bakgrund och personlighet

  • Har du arbetat som säljare, VVS-konsult, projektör eller projektledare i minst 3 år inom kyla, värme eller HVAC är du mycket intressant för oss.
  • Du kan hantera många olika ärenden samtidigt och ha fokus på att hålla deadlines.
  • För att bli framgångsrik i rollen behöver du vara kund- och serviceinriktad, affärsintresserad och se till att erbjuda kunden den optimala tekniska lösningen.
  • Initiativrik, lösningsorienterad, strukturerad, noggrann och självständig är andra egenskaper som vi uppskattar hos dig som person.
  • Du kommer att arbeta i MS Officepaket och i beräkningsprogram från våra fabriker varför god datavana krävs.
  • Det förekommer internationella kontakter. Goda kunskaper i engelska och svenska är ett krav.

Det här erbjuder vi dig bland annat

Mitsubishi Electric är ett marknadsledande företag inom egentillverkade klimatprodukter där du får representera ett varumärke som kännetecknas av innovation, hög kvalité och oslagbar driftsekonomi. På Mitsubishi är ”laget starkare än jaget” och därför kan vi erbjuda en trevlig atmosfär och arbetsmiljö. Vi hoppas att du vill vara med och utveckla företaget och ta marknadsandelar tillsammans med oss

Vi erbjuder marknadsmässig lön, förmånsbil, tjänstepension, friskvårds- och sjukvårdsförmån. Det finns också goda chanser till utvecklingsmöjligheter.

Så söker du tjänsten

Har du några frågor är du välkommen att ringa Lucas Wiman på 070-944 94 39 eller e-posta lucas.wiman@se.mee.com. Du e-postar också din CV och ansökan till samma mejladress.

Välkommen att söka! Urval sker löpande så vänta inte för länge!

Ladda hem platsannonsen som en pdf

Historia

Allt började med tre leasede ångfartyg...

Läs mer

Karriär

Spela en roll i omställningen till ett fossilfritt samhälle!

Läs mer

Hållbarhet - miljö

Vi hjälper våra kunder att sänka sin klimatpåverkan.

Läs mer

Social hållbarhet

Ett hållbart samhälle genom teknisk innovation.

Läs mer

Om oss

Om ossHållbarhetKarriärPress

Följ oss

FacebookLinkedinInstagramYoutube

Sekretesspolicy | Användarvillkor | Cookies | Hantering av personuppgifter | Webbplatskarta

© Mitsubishi Electric Sweden