Mitsubishi Electric logo


Säljare – Värmepumpar/Bergvärme

Välkommen att söka, urval sker löpande!
E-posta din ansökan

Nu söker vi dig som vill jobba som säljare av värmepumpar och bergvärme

Som teknisk säljare på Mitsubishi Electric är du ansvarig för försäljningen av företagets klimatprodukter inom värme och kyla till installationsföretag, som är våra återförsäljare. Ditt distrikt är Stockholms län. Distriktet består av en långvarig och väl upparbetad kundkrets som du får möjlighet att utveckla vidare. Arbetar du idag med försäljning av värmepumpar/bergvärme är du högintressant för oss. Vill du vara med på vår tillväxtresa?

Det här blir dina arbetsuppgifter

• Din huvuduppgift är att besöka främst befintliga och i viss mån nya installationsföretag inom VVS, värme och kyla i Stockholms län.

• Presentera, informera och ge lösningsförslag till kunder om Mitsubishi Electrics välkända och breda produktsortiment inom luft-luft, luft-vatten och bergvärmesystem.

• Besöksbokning, offerthantering, kundträffar, uppföljning och viss teknisk support ingår i tjänsten. Du stöttas av orderavdelningen och tekniker.


Du rapporterar till vår försäljningschef. Kontorsplats finns på huvudkontoret i Stockholm (Sollentuna). Räkna med att vara på kontoret två dagar per vecka.

Vi söker dig som...

  • har arbetat med teknisk försäljning B2B av värmepumpar/bergvärmesystem och har goda kunskaper inom VVS, värme eller kyla.
  • har en ambition och fallenhet för att utveckla befintliga kunder samt är intresserad av att skapa nya affärsrelationer.
  • är en professionell säljare/affärsman eller affärskvinna som triggas av att få avslut i affärerna och bygga långsiktiga kundrelationer.
  • är målinriktad, driven, strukturerad, kommunikativ och självständig. Du är en även en lagspelare.
  • är en van datoranvändare och har goda kunskaper i svenska. Vi arbetar i SAP och affärssystemet Lime.

Det här erbjuder vi dig bland annat

Mitsubishi Electric är ett marknadsledande företag inom egentillverkade klimatprodukter där du får representera ett varumärke som kännetecknas av innovation, hög kvalitet och oslagbar driftsekonomi.

På Mitsubishi är ”laget starkare än jaget” och därför arbetar vi mot gemensam gruppbonus. Vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor och tjänstebil ingår i tjänsten.

Vi hoppas att du vill vara med och utveckla företaget och ta marknadsandelar tillsammans med oss!

Så här söker du tjänsten

I denna rekrytering samarbetar vi med Marie Eriksson på RekryteringsMäklaren. Har du några frågor är du välkommen att ringa Marie på 070-471 12 94. Du mailar din CV och ansökan till marie@rekryteringsmaklaren.se.

Välkommen att söka! Urval sker löpande så hör gärna av dig redan idag!

Ladda hem annonsen som en pdf

Historia

Allt började med tre leasede ångfartyg...

Läs mer

Karriär

Spela en roll i omställningen till ett fossilfritt samhälle!

Läs mer

Hållbarhet - miljö

Vi hjälper våra kunder att sänka sin klimatpåverkan.

Läs mer

Social hållbarhet

Ett hållbart samhälle genom teknisk innovation.

Läs mer

Om oss

Om ossHållbarhetKarriärPress

Följ oss

FacebookLinkedinInstagramYoutube

Sekretesspolicy | Användarvillkor | Cookies | Hantering av personuppgifter | Webbplatskarta

© Mitsubishi Electric Sweden