Mitsubishi Electric logo


Teknisk säljare Industriautomation

Välkommen att söka, urval sker löpande!
E-posta din ansökan

Vi söker dig som vill jobba som teknisk säljare inom industriautomation

Som Teknisk Säljare på Mitsubishi Electric inom Division Factory Automation ansvarar du för att driva och utveckla försäljningen mot Maskinbyggare (OEM), Systemintegratörer och Tillverkande Industri. Du säljer styrsystem, frekvensomriktare, servostyrning, robotar, CNC, HMI och SCADA både mot befintliga och nya kunder. Vi är öppna för både seniora och juniora sökanden. Din placeringsort är Jönköping.

Det här blir dina arbetsuppgifter

  • Skapa förutsättningar och verka för utvecklingen av våra affärer hos våra kunder inom industriautomation. Du ansvarar för distriktet i Småland.
  • Besöka tekniker, konstruktörer, projektledare och inköpare där du diskuterar tekniska lösningar och affärsmöjligheter.
  • I rollen ingår ett budget- och resultatansvar. Du ansvarar för hela säljprocessen, deltar i kundträffar/seminarier och mässor.
  • Med hjälp av Mitsubishi Electrics supportingenjörer och tekniska produktspecialister ser du till att driva affärer till avslut och nå säljmålen.
  • Du rapporterar till försäljningschefen.

Din bakgrund och personlighet

  • Du har arbetat med försäljning inom industrin med ett högt teknikinnehåll och haft kontakt med tekniker och konstruktörer. Du kan även vara en användare av automationsprodukter eller också är du nyutbildad inom automation och vill ta steget och bli säljare. Vi kommer att stötta dig längs vägen.
  • Du brinner för teknik och du har ett stort intresse för att göra affärer. Ditt driv och hunger för att nå målet gör dig till en vinnare. 
  • I både interna och externa kontakter är du kommunikativ, pedagogisk, strukturerad, resultatinriktad och därmed skapar du goda förutsättningar för att driva affärerna på en professionell nivå.
  • Du behärskar det engelska språket och du har en god datavana. Vi arbetar i SAP och i CRM system C4C.

Det här erbjuder vi dig bland annat

Mitsubishi Electric är ett marknadsledande företag inom egentillverkade automationsprodukter. Här får du representera ett varumärke som kännetecknas av innovation, hög kvalitet och spetskompetens.

På Mitsubishi Electric är ”laget starkare än jaget” och därför arbetar vi mot gemensam gruppbonus. Vi hoppas att du vill vara med och utveckla företaget och ta marknadsandelar tillsammans med oss!

Vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor. Tjänstebil ingår i tjänsten.

Så här söker du tjänsten!

I denna rekrytering samarbetar vi med Marie Eriksson på RekryteringsMäklaren. Har du några frågor är du välkommen att ringa Marie på 070-471 12 94. Din ansökan och CV e-postar du till marie@rekryteringsmaklaren.se.

Välkommen att söka! Urval sker löpande.

Ladda hem annonsen som pdf

Historia

Allt började med tre leasede ångfartyg...

Läs mer

Karriär

Spela en roll i omställningen till ett fossilfritt samhälle!

Läs mer

Hållbarhet - miljö

Vi hjälper våra kunder att sänka sin klimatpåverkan.

Läs mer

Social hållbarhet

Ett hållbart samhälle genom teknisk innovation.

Läs mer

Om oss

Om ossHållbarhetKarriärPress

Följ oss

FacebookLinkedinInstagramYoutube

Sekretesspolicy | Användarvillkor | Cookies | Hantering av personuppgifter | Webbplatskarta

© Mitsubishi Electric Sweden