Dålig ventilation är ett problem idag. Täta, felbyggda hus gör att vi ofta måste vädra för att få in frisk luft. Luften som då kommer in är inte bara frisk utan även kall och måste värmas upp, vilket kostar onödiga tusenlappar. Även lukt, radon, mögel och röklukt påverkar vårt inomhusklimat. Lösningen är ventilationsaggregat från Mitsubishi Electric som vädrar med stängda fönster!

Fördelar med Miniventilation

Enkel installation

Miniventilation kan du enkelt själv installera. Till din hjälp finns både video och manual som du hittar på produktsidan för VL-100.

Förbättrad luftkvalitet

Lukt, mögel, radon, rökning – det är mycket som kan påverka inomhusmiljön och ditt välbefinnande. Miniventilation är ett effektivt och ekonomiskt sätt att förbättra luftkvaliteten.

Låg ljudnivå

Med en väldigt låg ljudnivå hörs inte Miniventilation mer än en viskning eller prasslande löv.

Så fungerar Miniventilation

Miniventilation är ett effektivt och ekonomiskt sätt att förbättra luftkvaliteten. Vädrar man med öppna fönster försvinner värmen ut ur huset, ett rent energislöseri. Miniventilation ger både fräschare inomhusluft och hjälper dig att spara pengar. Med en temperaturverkningsgrad på upp till hela 80% ger Miniventilation en ekonomisk ventilation. Den patenterade värmeväxlaren överför en betydligt större del av energin i frånluften än en traditionell värmeväxlare av plast eller aluminium. Miniventilation passar för mindre lokaler och hemmabruk. Den fungerar utmärkt i radonhus eller till konferensrum där ventilation saknas. Installationen är enkel och aggregatet levereras med anslutningsrör för till- och frånluft samt skyddshuvar.

Problem med radon?

400 000 bostäder i Sverige har för hög radonhalt. Radon finns överallt, i marken, luften, vattnet och även där vi bor. Om du har för hög radonhalt kan Miniventilation vara lösningen för dig.

Radon

Gör det själv

Miniventilation 50

Den mindre storleken som täcker upp till ca 40 kvm på högsta hastighet.

Till produkt
Mitsubishi Electric Miniventilation miljöbild

Miniventilation 100

Den större storleken som täcker upp till ca 80 kvm på högsta hastighet.

Till produkt

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Du kommer bli kontaktad av Mitsubishi Electric och våra lokala återförsäljare. Du förbinder dig inte att köpa något eller anlita någon.

Välj produktområde