Adebys Rör

Välkommen till Aderbys Rör!

Vi hjälper dig med VVS, värmepumpar, badrumsrenoveringar och mycket mer.
Aderbys skall för våra kunder vara det lokala naturliga valet för privata och professionella beställare beträffande service- och entreprenadinstallationer. Aderbys ska också vara ett spetskompetensföretag när det gäller installationer inom fordons- och livsmedelsindustrin. Vi vill genom vår kompetens hjälpa våra kunder till optimala lösningar för att utveckla sin verksamhet.

I vår välsorterade badrumsbutik i Kungsbacka hittar du allt om badrum, vi har utställningar med bl a Vedum, Svedbergs, Macro och IFÖ. Du hittar givetvis många olika blandare, badrumskåp, duschväggar och handfat hos oss. Vår kunniga personal i butiken och på service hjälper dig att planera ditt badrum.

Aderbys Rör utför allt inom VVS för företag, privata fastighetsägare och privat personer. Hos oss får du kunnig hjälp och proffsigt utförda arbeten!

Alla montörer är behöriga enligt branschreglerna Säker Vatten.
Allt vi säljer kan vi installera! Från blandare till värmepump!

Hör av dig så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med VVS, värmepumpar, badrum, värmepannor etc. Vi är verksamma i Göteborg och Kungsbacka med omnejd. Varmt välkommen till Aderbys Rör!

Adress

Teknikgatan 4
434 37 Kungsbacka

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig