Ekoenergi AB

Välkommen till EkoEnergi!

EkoEnergi är experter på värmepumpar och lösningar som skapar energibesparingar. Allt börjar med ett kostnadsfritt hembesök där vi undersöker ditt hus förutsättningar och lyssnar på dina önskemål så att vi kan föreslå bästa valet för dig och ge dig en så bra offert som möjligt.

EkoEnergi har sedan starten 1999 byggt upp ett stort kunnande kring olika uppvärmningstyper. Hos oss får du förslag på bästa värmepumpen för din bostad och vi är med hela vägen från inköp till installation och service. Vårt mål är att du ska bli nöjd och kunna göra bra energibesparingar genom ett smart val av värmesystem. Vi jobbar med kunder över hela Skåne.

Värmepump ett bra val av uppvärmning

Att installera en värmepump är ett utmärkt val av uppvärmningskälla eftersom tekniken är miljövänlig, ekonomisk och energibesparande. Värmepumpen ger dig med andra ord möjlighet att värma upp ditt hus utan att smutsa ner miljön och utan att du tömmer ut naturens resurser. Samtidigt får du en markant minskad uppvärmningskostnad.

Hur mycket du kan spara beror bland annat på vad du har för värmesystem idag, hur husets energibehov ser ut och vilka förutsättningar som naturen runt om ditt hus erbjuder. I de flesta fall blir besparingarna betydande.

Serviceavtal för din anläggning

Efter att du har fått en värmepump installerad får du inte glömma bort servicen! Vi rekommenderar ett servicebesök per år. Vid en service kopplar vi in oss och mäter tryck och temperaturer, vi kontrollerar överhettning och underkylning samt hetgastemperatur. Dessutom rensar vi filtren för att din anläggning skall må bra och hålla länge. Det är oftast billigast att förebygga problem istället för att lösa dem efter att de har uppstått.

Välkommen att höra av dig till oss! Vi ser fram emot att få hjälpa dig med dina frågor och funderingar som gäller värmesystem, uppvärmning och bästa lösningen för din bostad.

Adress

Klockarevägen 15
234 35 Lomma

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig