Energiråd Norden AB

EnergirådNorden–värmepumparfrånledandetillverkare
Energiråd Norden AB har funnits i nuvarande regi sedan 2006, och innan dess arbetade vi under namnet Kvalitetskyla AB. Tillsammans har vi mer än 30 års yrkeserfarenhet och vi är givetvis certifierade för våra arbetsuppdrag.

De flesta av våra nya kunder har hittat oss genom det breda nätverk av befintliga nöjda kunder som anlitat oss under många år. Det är det finaste av betyg vi kan tänka oss. För oss är det oerhört viktigt att du som kund blir nöjd med ditt köp. Inte bara idag, utan många år framöver. Det är våra kunder och vår duktiga personal som är vårt varumärke.

Vi säljer enbart värmepumpar från ledande tillverkare och från Svenska agenter som lämnar riktiga garantier utan finstilta undantag och som erbjuder oss gedigen utbildning och support.

En värmepump kan monteras på ett flertal olika sätt, men vi väljer oavkortat det sätt som ger dig bäst besparing och ser estetiskt bäst ut, oavsett tidsåtgång. Vi använder installationsmaterial som vi litar på och som ger dig som kund en säkrare, tystare och snyggare installation. Därtill har vi alla tänkbara tillbehör som finns på marknaden och all tänkbar kunskap för att vi ska kunna tillgodose även mycket komplicerade ärenden. Vår målsättning med varje kund är att kunna plocka ihop våra verktyg efter utförd montering och med stolthet ta i hand och tacka för köpet.

Efter att ha utfört tusentals monteringar under många år känner vi oss trygga i vårt koncept.

Adress

August Barks gata 20
421 32 Västra Frölunda

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig