Hovby Rör AB

HOVBY RÖR AB / COMFORT LIDKÖPING är auktoriserad installatör och återförsäljare för Mitsubishi Electric. Vi är även serviceombud åt Mitsubishi, vilket ger extra trygghet. Vår snabba support vid felanmälan uppskattas av kunderna.

Alla våra installatörer uppdaterar sina kunskaper kontinuerligt, vilket bekräftas med certifikat och dokumenterad behörighet. Med ca 20 års erfarenhet av installation av Mitsubishis produkter och som en av Sveriges största installatörer av konsumentprodukterna, kan du känna dig trygg med att anlita oss.

Vill du veta mer eller få en offert på Mitsubishis produkter? Välkommen att kontakta oss!

Om Hovby Rör
År 1989 startades Hovby Rör AB av Bo Kristoffersson. Sedan början på 2000-talet har företaget expanderat kraftigt. Vi började som ett litet enmansföretag och har idag 30 anställda samt Skaraborgs största badrumsbutik.

Företaget har expanderat inom tre olika områden: Traditionellt VVS-arbete mot andra företag, teknisk fastighetsdrift/serviceavtal samt försäljning och installation till privatpersoner där vi med hjälp av vår 1500 kvm stora utställning inriktar oss på badrumsförsäljning, braskaminsförsäljning samt försäljning av värmepumpar mm.

Hovby Rör AB är medlem i Comfortkedjan som är Sveriges största VVS-installationskedja med mer än 1500 certifierade montörer. Vårt mål är att erbjuda dig som kund en helhetslösning, oavsett om det gäller att bara köpa ett nytt tvättställ, att totalrenovera ditt badrum eller att bygga en ny kommersiell fastighet. På köpet får du den trygghet det innebär att anlita en ledande fackmannakedja.

Alla våra montörer är behöriga enligt branschreglerna samt certifierade enligt Säkert Vatten och självklart kan vår serviceavdelning installera allt vi säljer!

Adress

Hovby Ängsbo
531 92 Lidköping

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig