Kinda El & Kylservice AB

Välkommen till Kinda El & Kylservice i Rimforsa!

Vår lokala förankring i Rimforsa gör det tryggt och bekvämt att anlita oss för boende i Kinda, Åtvidaberg och Linköpings kommun. Vi är kunniga och engagerade, och ser fram emot att hjälpa dig med ditt val av värmepump.

Bland våra kunder återfinns både privatpersoner och företagskunder. Vi har stor erfarenhet både av företagslösningar såväl som lösningar för din bostad. Alla våra medarbetare är självklart certifierade inom sitt arbetsområde. Baserat på den återkoppling vi får av kunder är vi kända för att leverera god kvalitet och ge snabb service.

Företaget grundades av Sören i slutet 1960-talet. Den första tiden jobbade vi mest inom vitvaruservice och installationer av kyl/frys-rum, men sedan 1980-talet har vi installerat värmepumpar och byggt upp stor expertis inom det området. Vi arbetar med noggrant utvalda varumärken, däribland Mitsubishi Electrics värmepumpar inom luft-luft, luft-vatten och bergvärme.

Service en viktig nyckel

Om vi får skicka med ett råd till köpare av värmepumpar så glöm inte att det behövs regelbunden service. Upprätta därför gärna ett serviceavtal med din återförsäljare redan vid installationen. Det är lätt hänt att det glöms bort att boka in service annars. På så vis ger du värmepumpen de bästa förutsättningarna för att hålla länge och prestera optimalt. Visste du till exempel att en luft-luftvärmepump som varit i kontinuerlig drift i tre-fem år kan tappa en tredjedel av sin verkningsgrad om inomhusdelen inte har fått regelbunden service. Vad regelbunden service betyder är olika beroende på de individuella förutsättningarna din bostad har. Men i regel är det bra att boka service vartannat år.

Välkommen att höra av dig till oss! Vi ser fram emot att få hjälpa dig med dina frågor och funderingar som gäller värmesystem, uppvärmning och bästa lösningen för din bostad eller företagsbehov.

Adress

Industrivägen 8
590 41 Rimforsa

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig