Kylprodukter i Kivik AB

Välkommen till Kylprodukter i Kivik!

Vi är ett familjeföretag i Kivik på Österlen som värnar om bygden och tycker det är viktigt att kunna erbjuda arbetstillfällen på landsbygden. Idag är vi ett 20-tal medarbetare och vi arbetar med kyla och värme både för kommersiella kunder och privatkunder.

När du kontaktar oss får du en installatör som tar ansvar både för själva installationen men också framtida service och eventuella reparationer. Vi är kända för att vi ger bra service och att vi har ett stort kunnande om klimatprodukter. Vi har valt att jobba med Mitsubishi Electrics produkter eftersom de håller en hög kvalitet, erbjuder en bra support och är ett välrenommerat, känt varumärke.

Råd till dig som ska köpa värmepump

Värmepumpar är miljövänligt och ger en mycket stor besparing sett till energikostnader samt ett bra inomhusklimat. Vårt råd för den som vill köpa en värmepump är att välja en maskin från något av marknadens mest välkända varumärken och att köpa av en installatör som varit med ett tag med goda referenser.

Undvik att köpa av nya företag som ploppar upp och sedan försvinner, eftersom du då riskerar att stå utan någon installatör som tar ansvar.

Boka ett hembesök

Till viss del kan man läsa på själv om värmepumpar om man vill, men till syvende och sist är det viktigt att vända sig till en installatör som kan sina saker. En bra installatör kommer ut på ett hembesök och lyssnar på dina behov och tittar på din bostads förutsättningar så att du får en värmepump som passar och levererar det du förväntar dig.

När du anlitar Kylprodukter i Kivik träffar du professionella montörer med lång erfarenhet av branschen och som är vana att ta ansvar. Vi ser till att alltid vara uppdaterade när det gäller nya produkter och utvecklingen av branschen i stort. Välkommen att höra av dig till oss! Vi ser fram emot att svara på dina frågor och att hjälpa dig hitta rätt värmepump.

Adress

Hjälmarödsvägen 15
277 32 Kivik

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig