NKI Kyl AB

Välkommen till NKI Kyl!

Vår slogan ”För ett behagligare liv, kontakta NKI Kyl” säger det mesta tycker vi. Vårt mål är att underlätta vardagen för dem som vänder sig till oss genom att erbjuda trygg kompetens och hållbara lösningar inom värme, energi och kyla.

Huvudkontoret ligger i Örnsköldsvik men vi har även filialer i Kramfors och Umeå för att öka tillgängligheten för kunderna där och på närliggande orter. Vi är ett företag som arbetar nära våra kunder och vi vill ge en god service i alla lägen. Våra medarbetare är som en stor kunskapsbank och kan allt om de produkter och lösningar vi erbjuder. Vi säljer, projekterar, installerar och utför service på kommersiell kyla, komfortkyla, värmepumpar samt mobilkyla för butik, industri och kontor samt till privatpersoner.

NKI Kyl ingår i Tesab-kedjan som är marknadsledande och rikstäckande. Det ger dig det stora företagets fördelar i form av resurser, kompetens, vidareutbildningar och certifieringar samtidigt som vi kan erbjuda det lokala företagets närhet och flexibilitet. Vi är stora när det krävs och små när det behövs.

Värmepumpar ett bra val

Varför gillar vi värmepumpar? Det handlar både om miljö och ekonomi. Vi tycker att värmepumpar, till en relativt liten kostnad, hjälper fastighetsägare att hålla nere elkonsumtionen vilket är bra för miljön samtidigt som man får en väldigt bra komfort både vinter och sommar.

Ju större rum som ska värmas upp, desto mer krävs av din värmepump. En värmepump som är anpassad till fastighetens energibehov kommer att ge låga driftskostnader vilket är bra för miljön och för plånboken. Det kan vara mycket att tänka på vid köp av värmepump, men vi hjälper dig att hitta rätt alternativ som passar dina behov bäst, oavsett om du är privat- eller företagskund.

Välkommen att höra av dig till oss!

Adress

Höglandsvägen 2
891 50 Örnsköldsvik

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig