MELCloud – WiFi-app

Mitsubishi Electric melcloud-wifi-app

Ta kontrollen över ditt inomhusklimat

Med vår app MELCloud, kan du enkelt kontrollera din värmepump eller luftkonditionering i realtid. Oavsett om du är ute på språng eller kopplar av i soffan.

Eventuella fel på anläggningen kommer även att visas i din display och på maskinen när din anläggning är uppkopplad mot MELCloud. Du kan även se lokalt väder på installationsplatsen samt ha tillgång till användarsupporten.

Att kontrollera din Mitsubishi Electric-utrustning har aldrig varit enklare och är nu möjlig på distans från din mobila enhet eller dator.

Styr värmepumpen med WIFI

Hur fungerar det?

Om din värmepump eller luftkonditionering har möjlighet att koppla upp sig via wifi kan du också styra den med hjälp av MELCloud. Allt du behöver göra är att ansluta den till ditt trådlösa nätverk och sedan registrera dig i vår app eller på MELClouds hemsida.

MELCloud-servicen är tillgänglig i Europa och applikationen är gjord med de flesta europeiska språken redan från start och fler är planerade för framtiden.

Instruktionsfilmer

Här hittar du filmer som visar steg-för-steg hur du ansluter dig till MELCloud

Anslut till MELCloud

Med hjälp av vår anslutningsguide får du steg-för-steg vägledning om hur du ansluter din värmepump eller luftkonditionering till trådlös styrning via wifi med hjälp av MELCloud. Du hittar anslutningsguiden här:

MELCloud anslutningsguide MAC 567/577 (svenska)

MELCloud connection guide MAC 567/577 (english)

MELCloud anslutningsguide MAC 557 (svenska)

MELCloud connection guide MAC 557 (english)

WiFi-Interface

Flera av våra värmepumpar har wifi-interfacet inbyggt men i vissa fall är det ett tillbehör. Vi rekommenderar att en installatör installerar wifi-interfacet.

MELCloud kan användas till luft-luftvärmepumpar, luft-vattenvärmepumpar och luftkonditioneringar, se här vilka modeller som kan styras via MELCloud.

Tillbehör WiFi-Interface MAC-567IF-E

Inbyggt WiFi-Interface MAC-577IF-E