Om oss

Mitsubishi Electric om oss
Företaget som idag kallas Mitsubishi Electric grundades 1921 och har nästan 100 års erfarenhet av att tillhandahålla pålitliga produkter av hög kvalitet och support till installatörer, konsulter, företagskunder och konsumenter över hela världen.

Mitsubishi Electric är ett ledande namn inom tillverkning och försäljning av elektroniska produkter och system för en mängd användningsområden och tillämpningar.

Som globalt och ledande grönt företag använder vi vår teknik för att bidra till samhället och vardagen i hela världen.

Historia

Från att det grundandes 1921 har Mitsubishi Electric gått i bräschen för avancerad teknik och produktinnovation i Japan.

Från den första storsäljaren, en elektrisk fläkt, har Mitsubishi Electric fortsatt att skapa en mängd innovationer och banbrytande ny teknik som har gett avtryck på branschen i hela världen.

Vårt företagsmotto ”Positiv förändring” sammanfattar allt vi står för och vår strävan att skapa en ljusare framtid för samhället, industrin och det vardagliga livet genom innovation. I 90 år har vi bidragit till en globalt ljusare morgondag med vår toppmoderna teknik.

 

I Sverige

I Norden har vi varit verksamma i snart 40 år. Idag är vi ett 80-tal medarbetare och vårt huvudkontor ligger i Häggvik, strax norr om Stockholm. Vidare har vi även säljkontor i Göteborg och Lund. Vi på Mitsubishi Electric Scandinavia ansvarar för försäljning och support av våra egna produkter i Sverige, Finland, Danmark och de Baltiska länderna.