Trygg Investering ger bekymmersfri värme

Med marknadens bredaste sortiment har vi på Mitsubishi Electric förbättrat världens inomhusklimat i över 50 år. Faktum är att vi inom luftkonditionering är ett av de ledande företagen i världen, med en försäljning på omkring 5 miljoner aggregat per år.

Produkter med hög kvalité och lång livslängd

Mitsubishi Electric är ett välrenommerat varumärke. När du köper en värmepump från oss gör du ett tryggt val. Vi tillverkar våra produkter i egna fabriker under stränga kvalitetskrav och kan därför garantera kvaliteten på alla våra produkter.

Trygghet och garanti

För att du som kund ska känna dig extra trygg med produkten ifrån oss , har vi på våra värmepumpar en garanti på 5 år förutsatt att den är köpt och installerad av våra återförsäljare.

Dessutom har du möjlighet att registrera dig för en trygghetsförsäkring tillsammans med Arctic försäkringsförmedlare. Genom att registrera din garanti på www.megaranti.se får du ett erbjudande om att förlänga tryggheten på din luft-luft-, luft-vatten- och bergvärmepump innan den 5-åriga garantin löper ut. Trygghetsförsäkringen kommer du kunna förnya årsvis ända upp till 16 år för luft-luft och luft-vatten och 18 år för bergvärme.

Läs mer om trygghetsförsäkringen för dig som villaägare

Läs mer om trygghetsförsäkringen för dig som juridisk person

Försäljning via Återförsäljare

En värmepump från oss innebär ett tryggt val av värmepump. Med all den kraft vi lägger ner på kvalitet och utveckling av våra värmepumpar ser vi det som en självklarhet att de skall levereras och installeras av de bästa återförsäljarna. De är noggrant utvalda, utbildade på våra produkter de säljer och innehar kylcertifiering i de fall det krävs behörighet.

De ger dig kostnadsfri värdering och rådgivning för just ert boende och rekommenderar den värmepump som medför bästa effektivitet och ekonomi i er fastighet. Vi vill att du ska få din värmepump fackmannamässigt installerad, därför är våra återförsäljare utbildade av oss på våra produkter. Detta betyder att de är noga utvalda av oss och har fått utbildning och säljstöd för att på bästa sätt kunna hjälpa dig.

-> Här hittar du våra återförsäljare.