Mitsubishi Electric logo


MELdesign

Sätter produkterna i sitt sammanhang
Logga inInstruktion

Vad är MELdesign?

MELdesign gör det enkelt att sätta in Mitsubishi Electrics kommersiella vätske-vatten och luftvatten-värmepumpar i ditt sammanhang och skapa en energieffektiv systemlösning utifrån de förutsättningar som gäller för just ditt projekt.

MELdesign förser dig med ett systemunderlag att använda för vidare diskussion med kund eller andra projektmedlemmar. Praktiskt eller hur! Är du återförsäljare eller samarbetspartner och önskar en genomgång av MELdesign så ring 08-6251230 eller e-posta melpro@se.mee.com. Välkommen att höra av dig!

Varför MELdesign?

MELdesign är ett hjälpmedel som enkelt ger en god översikt av ditt projekt. MELdesign förser dig med en utförlig systembeskrivning, principskiss (DXF & PDF) och en komponentlista på ingående produkter. Du kan använda DXF-filen i valfritt CAD-program för att specifikt objektanpassa projektet, och komponentlistan kan användas som materialspecifikation för offerter.

Hur fungerar MELdesign?

Genom att göra ett fåtal val gällande systemtyp, värme – och varmvattenbehov får du en utförlig systembeskrivning. Har du redan koll på effektbehov och har via MELcalc redan räknat ut antalet värmepumpar kan du få en ännu mer exakt systembeskrivning.

Det har aldrig varit enklare att designa system! Så vad väntar du på?

Önskar du en genomgång av MELdesign så ring 08-6251230 eller e-posta melpro@se.mee.com. Välkommen att höra av dig!

Kontakta oss

Om oss

Om ossHållbarhetKarriärPress

Följ oss

FacebookLinkedinInstagramYoutube

Sekretesspolicy | Användarvillkor | Cookies | Hantering av personuppgifter | Webbplatskarta

© Mitsubishi Electric Sweden