Familjen bytte ut 10 år gammal värmepump mot en hjälte.

Mitsubishi Electric FRILIGGANDE VILLA, SOLLENTUNA
I Sollentuna utanför Stockholm ligger denna villa på 150 kvadratmeter där familjen Meshkin valde att byta ut sin 10 år gamla luftluft värmepump.

Valet föll på ruby red

Valet var enkelt enligt familjen själva då de såg att Mitsubishi Electric hade en röd modell. Valet föll på värmepumpen Hero som finns i fyra färger och de valde färgen ruby red vilket är den enda röda värmepumpen på marknaden. Hero är dessutom testad ner till -35°C, har R32 köldmedium, veckotimer, underhållsvärme och mycket mer.

Både värme och kyla

Istället för att dölja har familjen Meshkin valt att lyfta fram den som en del i inredningen. Värmepumpen är optimalt placerad i vardagsrummet med anslutande kök för spridning av värme på vintern och kyla på sommaren. Familjen kan även välja att bara köra Hero i fläktläge när de har sin braskamin igång vilket gör att den hjälper till att sprida värmen bättre i rummet.

Samma färg

Tillhörande fjärrkontroll till Hero kommer i samma snygga färg som din värmepump. Den har även inbyggd WiFi för styrning via mobilapplikation vilket ger dig total frihet att styra över din värmepump oavsett om du är hemma i soffan eller är ute på resande fot.