Svarta huset krävde diskret installation

Mitsubishi Electric SVARTA HUSET, MALMÖ
I södra Malmö ligger Svarta huset där företaget Nya Inrednings Montage AB har sitt kontor. Företaget erbjuder tjänster inom Montage, Inredning, Bygg & Design.

Effektiv och diskret lösning

Företaget ville få bättre inomhusklimat på kontoret och sökte inte bara efter en effektiv lösning till kontoret, de ville även ha en lösning som var diskret och smälte in i företagets lokaler.

Insidan

Installatören GK Malmö valde tillsammans med kunden en lösning med tre inomhusdelar samt kyla/värme via ventilationen. Det som installerades var ventilationsinterface PAC-IF 013 med utomhusdel PUHZ-ZRP 71 för kyla och värme mot ventilationen. Till det installerades det luft/luftvärmepumpar till lunchrum, konferensrum och kontorslandskap. Dessa skulle vara svart för att smälta in och därför valdes Mitsubishi Electrics svarta designmodell MSZ-EF till lunchrum och konferensrum. För landskapet valdes takkassett SLZ-KF med fyrvägsblås som målades om för att smälta in i taket.

Utsidan

Då huset har fått namnet efter färgen på fasaden ville man även att utomhusdelarna skulle smälta in vilket gjordes genom att även måla om dem svarta mot fasaden.

Resultat

Resultat blev positivt där kunden nu fått ett härligt inomhus klimat som smälter in i sin omgivning.

I detta projekt

Ventilationsinterface PAC-IF013

Mitsubishi Electric Interface
Läs mer
Mitsubishi Electric Interface

MelPro Fastighetsavdelning

Har du ett liknade projekt? Kontakta oss på MelPro fastighetsavdelning så hjälper vi dig att hitta rätt lösning efter dina behov.

MelPro
Läs mer
MelPro