Verktyg för dig som installatör

MELCalc - beräkningsprogram

Få hjälp med dina energiberäkningar med hjälp av MELcalc beräkningsverktyg för villa och fastighet. MELcalc är marknadens första mjukvara som kan hantera och beräkna Inverterkompressorns fördelaktiga egenskaper vid dellast. Det är även det mest avancerade beräkningsprogrammet som självklart tar hänsyn till Invertertekniken för våra värmepumpar.

MELCALC
Mitsubishi Electric APP - ME Engineer

APP - ME Engineer

ME Engineer är nästa generation av skräddarsydda informationstjänster specifikt för mobilanvändare. Installatörer och servicetekniker för Mitsubishi Electric har nu via sin mobil enkel tillgång till det mest uppdaterade och detaljerad serviceinformation direkt från interna tekniska experter på Mitsubishi Electric.

LÄS MER OCH LADDA NED
Mitsubishi Electric garantihantering

QIS Garantihantering

Anmäl garantiärenden direkt in på vår garantihanteringsserver QIS. Ladda ner instruktioner för hur du använder QIS här! Behöver du inloggning till QIS, kontakta på 08-625 10 90 eller maila support@se.mee.com

TILL GARANTIHANTERINGEN
Mitsubishi Electric reservdelar

Reservdelsdatabas

Vi hjälper alla återförsäljare med teknisk support och reservdelar. Kontakta oss på support@se.mee.com
eller ring oss på 08-625 10 90

Nedan kan du själv gå in för att hitta rätt reservdel till rätt produkt.

TILL DATABASEN

MELdesign

MELdesign gör det ännu enklare att sätta in Mitsubishi Electrics kommersiella vätske/vatten och luft/vattenvärmepumpar i ert sammanhang och skapa en energieffektiv systemlösning utifrån de förutsättningar som gäller för ert projekt. MELdesign förser er enkelt med ett systemunderlag att använda för vidare diskussion med kund eller andra projektmedlemmar.

MELDESIGN

NEW DESIGN TOOL

Ett smart och enkelt designverktyg för dig som ska projektera, designa och installera Mitsubishi Electrics VRF-System. Ett behändigt verktyg för att utifrån givna förutsättningar välja och designa VRF-system eller andra produkttyper ur Mitsubishi Electrics produktportfölj. Du kan fritt välja bland olika systemtyper, utomhusdelar, BC-boxar och inomhusdelar. Du får snabbt en överblick på hur stort system du kan bygga, hur rörlängderna påverkar systemets prestanda samt fyllnadsmängder. Oavsett om du är konsult eller återförsäljare vill vi uppmuntra dig att använda New Design Tool. Hör av dig till oss så ser vi till att du får tillgång till verktyget.

 

Du hittar länk via “min sida” nedan.

GÅ TILL MIN SIDA
Mitsubishi Electric Energidekaler

ERP - Energidekaler

För att säkerställa att standarden för energieffektivitet är uppfylld kräver EU:s ekodesigndirektiv att värmepumpar och luftkonditionering har en enhetlig energimärkning. Märkningen visar energieffektiviteten hos värme- och kylaggregat och låter konsumenterna enkelt jämföra modeller.

HÄMTA ENERGIDEKAL