Verktyg för dig som konsult

MELCalc - beräkningsprogram

Få hjälp med dina energiberäkningar med hjälp av MELcalc beräkningsverktyg för villa och fastighet. MELcalc är marknadens första mjukvara som kan hantera och beräkna Inverterkompressorns fördelaktiga egenskaper vid dellast. Det är även det mest avancerade beräkningsprogrammet som självklart tar hänsyn till Invertertekniken för våra värmepumpar.

Melcalc

MELdesign

MELdesign gör det ännu enklare att sätta in Mitsubishi Electrics kommersiella vätske/vatten och luft/vattenvärmepumpar i ert sammanhang och skapa en energieffektiv systemlösning utifrån de förutsättningar som gäller för ert projekt. MELdesign förser er enkelt med ett systemunderlag att använda för vidare diskussion med kund eller andra projektmedlemmar.

MELdesign

NEW DESIGN TOOL

Ett smart och enkelt designverktyg för dig som ska projektera, designa och installera Mitsubishi Electrics VRF-System. Ett behändigt verktyg för att utifrån givna förutsättningar välja och designa VRF-system eller andra produkttyper ur Mitsubishi Electrics produktportfölj. Du kan fritt välja bland olika systemtyper, utomhusdelar, BC-boxar och inomhusdelar. Du får snabbt en överblick på hur stort system du kan bygga, hur rörlängderna påverkar systemets prestanda samt fyllnadsmängder. Oavsett om du är konsult eller återförsäljare vill vi uppmuntra dig att använda New Design Tool. Hör av dig till oss så ser vi till att du får tillgång till verktyget.

 

Du hittar länk via min sida nedan.

Gå till min sida
Mitsubishi Electric ENERGY

VIP Energy

VIP-Energy är ett program för beräkning av energianvändning i byggnader. Programmet marknadsförs av Structural Design Software.
I vårt bibliotek finner du dokument “VIP Energy Information” under dokumenttypen “Product information”

VIP-Energy

MEP Content

MEPcontent.eu är BIM bibliotek. På denna webbplats hittar du uppdaterad grafik och parametrisk produktinformation som är redo att använda i BIM-processen. MEPcontent.eu erbjuder filer av de vanligaste produkterna för Revit och CAD. Dessa filer är öppna och gratis för varje ingenjör att använda och det enda du behöver göra är att skapa ett användarid hos MEP för att komma igång.

Till MEP Content
Mitsubishi Electric Energidekaler

ERP - Energidekaler

För att säkerställa att standarden för energieffektivitet är uppfylld kräver EU:s ekodesigndirektiv att värmepumpar och luftkonditionering har en enhetlig energimärkning. Märkningen visar energieffektiviteten hos värme- och kylaggregat och låter konsumenterna enkelt jämföra modeller.

Hämta energidekal