Vi är Mitsubishi Electric

100 års erfarenhet

Företaget som idag kallas Mitsubishi Electric grundades 1921 och har nu 100 års erfarenhet av att tillhandahålla pålitliga produkter av hög kvalitet och support till installatörer, konsulter, företagskunder och konsumenter över hela världen.

Om oss
Mitsubishi Electric för norden

Värmepumpar anpassade för Norden

Värmepumpar speciellt tillverkade för vårt nordiska klimat borde vara en av de viktigaste parametrarna inför ditt val av värmepump då vintern här vara riktigt kall, särskilt i vissa delar av landet. Med rätt värmepump, gjord för låga utomhustemperaturer, slipper du bekymmer och kan göra stora besparingar.

Värmepumpar för Norden
Mitsubishi Electric Miljövänlig teknik

Hållbarhet i allt vi gör

För att fira vår 100-årsdag 2021 har Mitsubishi Corporation utvecklat sin Vision 2021 som beskriver våra vägledande principer för att uppnå hållbarhet i allt vi gör. Denna vision bygger på en långvarig berättelse bakom vår Eco Change-filosofi i linje med vår Corporate Strapline of Changes for the Better.

En Grön Filosofi
Mitsubishi Electric trygg-investring

Trygg investering

Med marknadens bredaste sortiment har vi på Mitsubishi Electric förbättrat världens inomhusklimat i över 50 år. Faktum är att vi inom luftkonditionering är ett av de ledande företagen i världen, med en försäljning på omkring 5 miljoner aggregat per år.

Trygg Investering
Mitsubishi Electric Vår vision

För framtiden

Vi utvecklar framtidens klimatprodukter. Innovativa och energieffektiva system för villor och kommersiella fastigheter. Vi är pionjärer med fokus på forskning, utveckling & kvalité. Värmepumpar, luftkonditionering & ventilation för en bättre miljö. För alla behov och för de människor som bor här.

Vår Vision