Hitta en återförsäljare av Mitsubishi Electrics värmepumpar nära dig

Med tanke på all kraft vi lägger ner på kvalitet och utveckling av våra värmepumpar är det självklart att de ska levereras och installeras av de bästa återförsäljarna. Därför får inte vem som helst lov att sälja värmepumpar från Mitsubishi Electric.

Klicka här så hittar du kontaktuppgifter till några av de återförsäljare som har passerat nålsögat. Majoriteten av dem har mångårig erfarenhet av våra produkter. Här hittar du också de återförsäljare som har showroom om du vill komma och titta på produkten samt de som är servicepartners, det vill säga de som vi har ett extra nära samarbete med när du behöver service. Ta kontakt idag, du förbinder dig inte till något och det kostar inget.

HITTA AUKTORISERADE ÅTERFÖRSÄLJARE

Tryggt att handla

Alla återförsäljare är certifierade och utbildade av oss. Vi har också satsat på att bygga upp en stark och stor supportorganisation som en hjälp för återförsäljarna vid extra utmanande installationer eller servicefrågor. Det gör att du kan känna dig helt trygg med den produkt du väljer, installationen och servicen.

TRYGGT KÖP - LÄS MER

Hjälp att välja rätt värmepump

Återförsäljarna hjälper dig att föreslå de produkter som passar bäst i ditt hem och ger rekommendationer om uppvärmning och inomhusklimat utifrån din bostads förutsättningar. Allt för att du ska få maximal utdelning på din investering och ett varmt och behagligt hem.

VÅRA PRODUKTER
VÄRMEKALKYLATORN

Vilken värmepump ska du ha?

Gör din beräkning

Hero utsedd till Folksams Bra Val

Folksam har jämfört 76 värmepumpar från 14 olika tillverkare utifrån fyra kriterier: effektivitet, miljö, funktion och garanti. De konstaterar att utvecklingen inom värmepumpstekniken har gått snabbt framåt jämfört med deras senaste mätning 2016. Dagens värmepumpar är energisnålare och innehåller fler funktioner.

Av de 76 värmepumpar som Folksam har testat fick endast 29 stycken märkningen Bra Val. Tre av de värmepumpar som passerade nålsögat kommer från Mitsubishi Electric.

Luft-luftvärmepumpen Hero

Luft-luftvärmepumpen Ninja

Bergvärmepumpen Geodan

VÅRT SORTIMENT

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Du kommer bli kontaktad av Mitsubishi Electric och våra lokala återförsäljare. Du förbinder dig inte att köpa något eller anlita någon.

Välj produktområde