Mitsubishi Electric logo


Det är tryggt att välja produkter från Mitsubishi Electric

Med marknadens bredaste sortiment har vi på Mitsubishi Electric förbättrat världens inomhusklimat i över 50 år. Faktum är att vi inom luftkonditionering är ett av de ledande företagen i världen, med en försäljning på omkring 5 miljoner aggregat per år.

Japansk kvalitet för svenska förhållanden

Noggrannheten i tillverkningen och omsorgen om kvaliteten är det som är kärnan i Mitsubishi Electrics verksamhet. Försäljning kan vi alltid komma ikapp med, men kvalitetsbrister går aldrig att hämta igen. När vi lanserar en produkt är den testad långt över vad som är standard i branschen och vi tillverkar produkterna i egenägda fabriker.

Klimatprodukter från oss består inte av ett hopplock av underleverantörers delar. Vi är en av få som själva tillverkar de kompressorer som är hjärtat i maskinerna. Våra egentillverkade komponenter gör att de fungerar optimalt med konstruktionen, vilket ger den bästa prestandan och inte minst en överlägsen hållbarhet.

Made for Scandinavia

Varenda en av våra produkter testas innan den ens får lämna fabriken. Och de produkter som säljs här i Skandinavien har testats noggrant på plats i vårt klimat. Vi specialanpassar också produkter för att de ska fungera optimalt i vår del av världen. Vår bergvärmepump Geodan har till exempel tagits fram exklusivt för kunder i Skandinavien, liksom luft-luftvärmepumpen Sumo som har märkningen “Made for Scandinavia” som en extra kvalitetsgaranti.

Allt det här gör vi så att du får en klimatprodukt som gör jobbet med en god driftsekonomi och som håller länge.

Femårig garanti som kan förlängas om du vill

För att du ska känna dig extra trygg med att köpa Mitsubishi Electrics produkter ger vi en garanti på 5 år på våra värmepumpar – förutsatt att den är köpt och installerad av våra godkända återförsäljare.

Dessutom har du möjlighet att skaffa en trygghetsförsäkring tillsammans med Arctic försäkringsförmedlare. Genom att registrera din garanti får du ett erbjudande om att förlänga tryggheten på din luft-luft-, luft-vatten- eller bergvärmepump innan den femåriga garantin löper ut. Trygghetsförsäkringen kommer du att kunna förnya årsvis ända upp till 16 år för luft-luft och luft-vatten och 18 år för bergvärme.

Läs mer om trygghetsförsäkringen för dig som villaägare

Läs mer om trygghetsförsäkringen för dig som juridisk person

Våra handplockade återförsäljare hjälper dig

Med all den kraft vi lägger ner på kvalitet och utveckling av våra värmepumpar är det självklart att de ska levereras och installeras av de bästa återförsäljarna. Alla är noga utvalda av oss och har fått utbildning och säljstöd för att på bästa sätt kunna hjälpa dig. De har även kylcertifiering i de fall installationer kräver den behörigheten. Fackmannamässig installation är en självklarhet.

Kontakta närmaste återförsäljare så får du kostnadsfri rådgivning utifrån ditt hus och en rekommendation av den värmepump som ger den bästa effektiviteten och ekonomin i din fastighet!

-> Här hittar du våra återförsäljare.

Om oss

Om ossHållbarhetKarriärPress

Följ oss

FacebookLinkedinInstagramYoutube

Sekretesspolicy | Användarvillkor | Cookies | Hantering av personuppgifter | Webbplatskarta

© Mitsubishi Electric Sweden