Mitsubishi Electric logo


Luft-luftvärmepumpar

Kyl eller värm ditt hem med marknadsledande produkter från Mitsubishi Electric.

För villa och fritidshusFör kommersiella projekt

Fördelar med våra luft-luftvärmepumpar

Låg ljudnivå

Våra värmepumpar är bland de absolut tystaste på marknaden. En nästintill ljudlös uppvärmning på 19 dB – som en viskning.

Trygghet

Som tillägg till garantin på våra luft-luftvärmepumpar kan du även teckna en trygghetsförsäkring i upp till 16 år för privatperson och 10 år för juridisk person.

Kort återbetalningstid

Med våra luft-luftvärmepumpar sänker du effektivt dina uppvärmningskostnader samtidigt som du ökar din inomhuskomfort.

Så fungerar luft-luftvärmepumpar

Luftvärmepumpar använder värmeenergin från utomhusluften för att värma eller kyla inomhusluften. Och ja, det finns faktiskt värmeenergi i luften även vintertid. Solen avger mängder av gratisenergi som lagras i luften oavsett årstid. Våra produkter hjälper dig att ta del av den här gratisenergin.

Genom att installera en luftvärmepump kan du ofta dina sänka dina energikostnader rejält – i bästa fall med mer än 70 procent. Kostnadsbesparingarna är ofta så stora att de återbetalar investeringen för installationen inom några år.

5 års garanti & 16 års trygghet

5 års garanti ges till privatkund vid köp av luft-luftvärmepump som är såld och fackmannamässigt installerad av auktoriserad Mitsubishi Electric Sverige installatör/återförsäljare. Genom att registrera din garanti på www.megaranti.se och kryssa i fältet för trygghetsförsäkring kommer du i god tid, innan den 5-åriga garantin löper ut, att få ett erbjudande om att förlänga tryggheten på din produkt med en trygghetsförsäkring, framtagen i samarbete med Arctic försäkringsförmedlare. Trygghetsförsäkringen kommer du kunna förnya årsvis ända upp till 16 år.

Om oss

Om ossHållbarhetKarriärPress

Följ oss

FacebookLinkedinYoutube

Sekretesspolicy | Användarvillkor | Cookies | Hantering av personuppgifter | Webbplatskarta

© Mitsubishi Electric Sweden