Mitsubishi Electric logo


Luft-luftvärmepumpar för villa

ProdukterOffertförfrågan

”Jag har en värmepump från Mitsubishi Electric”

Luft-luftvärmepumpen Hero installerades hos Sixten i Keinovoupio som är en av Sveriges nordligaste byar, 27 mil norr om Kiruna. Se filmen om när Sixten bytte till en effektiv och underhållsfri uppvärmning.

Läs mer om värmepumpen HERO
MSZ-LN Hero Bra Val

Hero utsedd till Folksams Bra Val

2020 jämförde Folksam 68 värmepumpar från 14 olika tillverkare utifrån fyra kriterier: effektivitet, miljö, funktion och garanti. De konstaterade att utvecklingen inom värmepumpar har gått snabbt framåt jämfört med deras senaste mätning 2016. Dagens värmepumpar är energisnålare och innehåller fler funktioner.

Luftvärmepumpen Hero är en av Mitsubishi Electrics bästsäljare och kommer med en mängd funktioner som förenklar livet för husägare. Dessutom är det en produkt speciellt gjord för det skandinaviska klimatet och som har en mycket god driftsekonomi och lång livslängd.

Missa inte bloggen

Äger du redan en luft-luftvärmepump eller funderar du på att köpa en? Missa inte vår blogg där vi samlar artiklar och tips om produkter.

Några av alla våra nöjda kunder

Fyll i formuläret för offert

Du kommer att bli kontaktad av Mitsubishi Electric och våra lokala återförsäljare. Du förbinder dig inte att köpa något eller anlita någon.

Om oss

Om ossHållbarhetKarriärPress

Följ oss

FacebookLinkedinInstagramYoutube

Sekretesspolicy | Användarvillkor | Cookies | Hantering av personuppgifter | Webbplatskarta

© Mitsubishi Electric Sweden