Mitsubishi Electric logo


Luft-luft för proffs

Kommersiella produkterReferensprojekt

”Bättre än vad vi förväntade oss”

Olidligt varmt på sommaren och iskallt på vintern. Ja, så var inomhusklimatet på Ventilationsgrossisten i Västberga tills för ett år sedan. I samband med en ombyggnation passade man på att se över inomhuskomforten. Och så här blev resultatet.

Steglös värme och kyla för ventilation

Ventilationsinterface PAC-IF013B-E är framtagen för att kyla och värma tilluften med inverter teknik i ventilationsaggregat. Mitsubishi Electric har sedan 2005 levererat värmepumpsteknik för värmeproduktion till ventilationsaggregat. Vår energieffektiva energilösning är mycket uppskattad och har blivit ett viktigt verktyg för att klara LEED och Green Building certifiering på byggnader. Dagligen levererar våra värmepumpar steglös värme och kyla till Skandinaviska ventilationsaggregat. Vi skapar dagligen förnybar energi och sparar stora kostnader för fastighetsägaren.

MELPRO - Vi kan kyla och värme till kommersiella fastigheter!

Vi har stor erfarenhet inom Kyla, Värme, Ventilation och Styr. Vår samlade erfarenhet av lyckade projekt med Mitsubishi Electrics kvalitetsprodukter gör oss till ett gott bollplank till dig. Att vara rådgivande och vägledande är led ord som vi har med oss in i varje projekt.

Energianvändningen ska vara 50 procent effektivare 2030 jämfört med 2005.
Källa: Sveriges Energi och Klimatmål, Energimyndigheten

Läs om fastighetsavdelningen

Om oss

Om ossHållbarhetKarriärPress

Följ oss

FacebookLinkedinYoutube

Sekretesspolicy | Användarvillkor | Cookies | Hantering av personuppgifter | Webbplatskarta

© Mitsubishi Electric Sweden