Mitsubishi Electric logo


Luft-luft för proffs

Kommersiella produkterReferensprojekt

”Bättre än vad vi förväntade oss”

Olidligt varmt på sommaren och iskallt på vintern. Ja, så var inomhusklimatet på Ventilationsgrossisten i Västberga tills för några år sedan. I samband med en ombyggnation passade man på att se över inomhuskomforten.

Så här blev resultatet

Steglös värme och kyla för ventilation

Ventilationsinterface PAC-IF013B-E är framtaget för att kyla och värma tilluften med inverterteknik i ventilationsaggregat. Mitsubishi Electric har sedan 2005 levererat värmepumpsteknik för värmeproduktion till ventilationsaggregat. Vår energieffektiva energilösning är mycket uppskattad och har blivit ett viktigt verktyg för att klara LEED-och Green Building-certifiering på byggnader.

Dagligen levererar våra värmepumpar steglös värme och kyla till skandinaviska ventilationsaggregat. Och dagligen skapar produkter från Mitsubishi Electric förnybar energi och sparar stora kostnader för fastighetsägare.

Vi kan kyla och värme till kommersiella fastigheter

Vi har ett av marknadens bredaste sortiment för energieffektiv komfort, process och IT-kyla i kommersiella fastigheter. Hos oss får du engagerad och kunnig hjälp av fastighetsexperter och specialister på fastighetsavdelningen MELpro och på Applied Systems Division. De hjälper dig med detaljerade systemförslag och annan support kring ditt projekt.

Så varför inte ta vara på vår långa erfarenhet av lyckade projekt med Mitsubishi Electrics kvalitetsprodukter? Att vara rådgivande och vägledande är ledord som vi har med oss in i varje projekt och vår hjälp är kostnadsfri. Kontakta oss via kontaktformuläret längst ner på sidan så återkommer vi!

Kontakta oss

Om oss

Om ossHållbarhetKarriärPress

Följ oss

FacebookLinkedinInstagramYoutube

Sekretesspolicy | Användarvillkor | Cookies | Hantering av personuppgifter | Webbplatskarta

© Mitsubishi Electric Sweden