Luft-vattenvärmepumpar

FÖR VILLANFÖR KOMMERSIELLT

Vi har luft-vattenvärmepumpar för både villan och den kommersiella fastigheten. Våra produkter producerar ingen överflödig värme eller kyla. Med den senaste invertertekniken arbetar kompressorn kontinuerligt, men med en hastighet som varierar beroende av ditt behov av värme eller kyla. Det ger ökad besparing, mindre slitage och lägre ljudnivå.

-> ALLA PRODUKTER

Fördelar med våra luft-vattenvärmepumpar

Låg ljudnivå

Våra värmepumpar är bland de absolut tystaste på marknaden. Så tysta att kunder undrar om utomhusdelen är igång.

Hög verkningsgrad

Ecodan med unik Zubadan-teknik ger kraftigare och snabbare uppvärmning. Detta är ett måste för stora hus och hus i kalla miljöer. Zubadan-tekniken har garanterad värmeeffekt ner till -28ºC.

Miljövänlig teknik

Våra Ecodan luft-vattenvärmepumpar värmer, kyler och förser ditt hem med varmt vatten genom att nyttja förnybar energi ur luften. Dessutom har Ecodan ett framtidssäkrat köldmedium R32.

Trygghet

Utöver garanti på våra luft-vattenvärmepumpar har vi trygghetsförsäkring i upp till 16 år för privatperson och 10 år för juridisk person.

Mitsubishi Electric luft-vattenvärmepumpar-film

Så fungerar luft-vattenvärmepumpar

Att värma upp med olja eller el är dyrt och belastar miljön, speciellt under kalla vinterdagar. Med Mitsubishi Electrics luft-vattenvärmpumpar kan du göra stora besparingar på uppvärmningen samtidigt som du gör miljön en tjänst. Utomhusdelens köldmedium omvandlar energin i luften till värme vid mycket låga utomhustemperaturer, ända ned till -28 grader med Zubadan-teknik. I inomhusdelen överförs värmeenergin till uppvärmning och varmvattenproduktion och sprider värmen med utmärkt driftsäkerhet och komfort. Även när det är som kallast ute, tar värmepumpen hand om uppvärmningen och producerar varmvatten.

Garanti och Trygghetsförsäkring privat

5 års garanti & 16 års trygghet

5 års garanti ges till privatkund vid köp av Ecodan som är såld och fackmannamässigt installerad av auktoriserad Mitsubishi Electric Sverige installatör/återförsäljare. Genom att registrera din garanti på www.megaranti.se och kryssa i fältet för trygghetsförsäkring kommer du i god tid, innan den 5-åriga garantin löper ut, att få ett erbjudande om att förlänga tryggheten på din produkt med en trygghetsförsäkring, framtagen i samarbete med Arctic försäkringsförmedlare. Trygghetsförsäkringen kommer du kunna förnya årsvis ända upp till 16 år.

Mitsubishi Electric Ecodan miljöbild

Luft-vattenvärmepumpar till villan

Välj mellan Ecodan cylindertankar och hydroboxar anpassade från slott till koja.

LÄS MER
Mitsubishi Electric Large Hydrobox miljöbild

Kommersiella luft-vattenvärmepumpar

Från små till stora fastigheter, från hydrobox till luft-vattenaggregat, se vårt breda sortiment av luft-vattenlösningar.

LÄS MER

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Du kommer bli kontaktad av Mitsubishi Electric och våra lokala återförsäljare. Du förbinder dig inte att köpa något eller anlita någon.

Välj produktområde