Mitsubishi Electric logo


Luft-vatten för proffs

Kommersiella produkterReferensprojekt
Väderholmarna_huvudbild

Smidig värmepumpslösning ett självklart val i nybyggd industrifastighet

I industriområdet Kappetorp utanför Sollentuna hittar vi en nybyggd industrilokal på 1 900 kvadratmeter. Häng med och se hur tankarna gick inför valet av värmesystem och hur lösningen föll på plats.

Så här gick det till

Låt luft-vatten energieffektivisera din fastighet

Vår Large Hydrobox är en luft-vattenvärmepump för värme, varmvatten och kyla. Med en eller upp till 6 Large Hydrobox ersätter du el, olja, och fjärrvärme med förnybar energi. Det perfekta valet för fastigheter på mellan 200 till 4 000 kvadratmeter.

Vi kan kyla och värme till kommersiella fastigheter

Vi har ett av marknadens bredaste sortiment för energieffektiv komfort, process och IT-kyla i kommersiella fastigheter. Hos oss får du engagerad och kunnig hjälp av fastighetsexperter och specialister på fastighetsavdelningen MELpro och på Applied Systems Division. De hjälper dig med detaljerade systemförslag och annan support kring ditt projekt.

Så varför inte ta vara på vår långa erfarenhet av lyckade projekt med Mitsubishi Electrics kvalitetsprodukter? Att vara rådgivande och vägledande är ledord som vi har med oss in i varje projekt och vår hjälp är kostnadsfri. Kontakta oss via kontaktformuläret längst ner på sidan så återkommer vi!

Kontakta oss

Om oss

Om ossHållbarhetKarriärPress

Följ oss

FacebookLinkedinInstagramYoutube

Sekretesspolicy | Användarvillkor | Cookies | Hantering av personuppgifter | Webbplatskarta

© Mitsubishi Electric Sweden