Mitsubishi Electric logo


Luft-vattenvärmepumpar för villa

Produkter

Fördelar med våra luft-vattenvärmepumpar

Låg ljudnivå

Våra värmepumpar är bland de absolut tystaste på marknaden. Så tysta att kunder undrar om utomhusdelen är igång.

Hög verkningsgrad

Ecodan med unik Zubadan-teknik ger kraftigare och snabbare uppvärmning. Detta är ett måste för stora hus och hus i kalla miljöer. Zubadan-tekniken har garanterad värmeeffekt ner till -28ºC.

Miljövänlig teknik

Våra Ecodan luft-vattenvärmepumpar värmer, kyler och förser ditt hem med varmt vatten genom att nyttja förnybar energi ur luften. Dessutom har Ecodan ett framtidssäkrat köldmedium.

Garanti

Trygghet

Utöver garanti på våra luft-vattenvärmepumpar har vi trygghetsförsäkring i upp till 16 år för privatperson och 10 år för juridisk person.

”Jag har en värmepump från Mitsubishi Electric”

Luft-vattenvärmepumpen Ecodan installerades hemma hos Dermot Clemenger – han gav den högsta betyg, 10 poäng!

ECODAN CO2 - Energieffektiv och miljövänlig teknik inom luft-vattenvärmepumpar

Mitsubishi Electrics luft-vattenvärmepump är den idealiska lösningen för nybyggda bostäder och för dig med stort varmvattenbehov. En tystlåten luft-vattenvärmepump som enkelt kan styras trådlöst via WiFi.

Som kanske den enskilt viktigaste förnyelsebara lösningen är värmepumpar etablerade, beprövade och mycket ekonomiskt fördelaktiga i Skandinavien. För att i framtiden hjälpas åt att få ner utsläpp som påverkar växthuseffekten har Mitsubishi Electric tagit fram en luft-vattenvärmepump med CO2 köldmedium.

ECODAN CO2

En luft-vattenvärmepump i Arvidsjaur?

Se filmen!

Pålitlig kvalitet från Mitsubishi Electric

Vi bygger alla värmepumpar i våra egna anläggningar vilket garanterar kvaliteten ner i minsta detalj. Våra egentillverkade komponenter gör att de fungerar optimalt med konstruktionen. Det ger en pålitlig prestanda och en överlägsen hållbarhet. Eftersom våra värmepumpar är egentillverkade har vi även stor möjlighet att anpassa aggregaten till respektive marknad. Det innebär att värmepumpar från oss är särskilt anpassade för vårt nordiska klimat och tål hårda vintrar.


Nöjda ägare av luft-vattenvärmepumpen Ecodan

Fyll i formuläret för offert

Du kommer att bli kontaktad av Mitsubishi Electric och våra lokala återförsäljare. Du förbinder dig inte att köpa något eller anlita någon.

Om oss

Om ossHållbarhetKarriärPress

Följ oss

FacebookLinkedinInstagramYoutube

Sekretesspolicy | Användarvillkor | Cookies | Hantering av personuppgifter | Webbplatskarta

© Mitsubishi Electric Sweden