Även i nordiskt klimat är det ibland nödvändigt med kyla. Med Mitsubishi Electrics luftkonditionering har du möjligheten att med bibehållen driftsekonomi, effektivt kyla ner fastigheten för skön svalka under de hetaste sommardagarna.

-> ALLA PRODUKTER

Fördelar med vår luftkonditionering

Låg ljudnivå

Miljövänlig teknik

Förbättrad inomhusklimat

Mitsubishi Electric kyla när du behöver

Så fungerar luftkonditionering

Det många tror är att luftkonditioneringen tar luften utomhus och transporterar in. I själva verket tar den energi i luften som den använder för att kyla inomhusluften. Det innebär att det spelar ingen roll om det är varmt eller kallt utomhus. Solen och dess värme ger mängder av gratisenergi som lagras i luften. Våra produkter hjälper dig att ta del av denna gratisenergi. Genom att hämta energin och utvinna värme och kyla effektivt kan dina kostnader minska rejält – i bästa fall med mer än 75 procent. Kostnadsbesparingarna är ofta så stora att de återbetalar investeringen för installationen inom några år.

Luftkonditionering till villan och fritidshuset

Vi har ett brett utbud av luftkonditionering anpassad för sommarens värmebölja.

LÄS MER

Kommersiell luftkonditionering

Takkassett, kanalansluten, golvstående m.m. vi har ett brett sortiment av luftkonditionering för fastigheter som dessutom kan kombineras med Multi-Split utomhusdelar.

LÄS MER

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Du kommer bli kontaktad av Mitsubishi Electric och våra lokala återförsäljare. Du förbinder dig inte att köpa något eller anlita någon.

Välj produktområde