Luftkonditionering villa

Vad passar dig bäst? En AC eller en luftvärmepump med både värme och kyla?

PRODUKTEROFFERTFÖRFRÅGAN

Värmeböljan är på ingång - säkra din luftkonditionering redan idag!

Du vet väl att du inte behöver välja mellan luftkonditionering och en värmepump.

Du kan använda både en ren luftkonditionering eller en luft-luftvärmepump för luftkonditionering i hemmet. Alla våra luftvärmepumpar är mycket effektiva både för kylning och uppvärmning samt väldigt energieffektiva, vilket innebär låga kostnader. Så även om en luftvärmepump är en större investering än en luftkonditionering är den ofta billigare i längden om du även har behov av värme till vintern. Här hittar du vår toppmodell HERO för både kyla och värme.

En ren luftkonditionering utan värmepump är ett bra val om du endast är i behov av kyla. Toppen under sommaren, för att få ett behagligt och svalt inomhusklimat. Se vår modell för ren luftkonditionering, HR COOL!

Be smart – Stay Cool!

De senaste åren har somrarna i Sverige blivit allt varmare och temperaturer över 30 grader har blivit mer regel än undantag. Med vår AC-enhet HR COOL slipper du sitta inne och svettas, sova dåligt och känna dig orkeslös. Vill du ha en traditionell AC med god driftsekonomi som effektivt kyler ner ditt hus under de hetaste sommardagarna? Då kan HR COOL vara lösningen för dig.

Allt om HR COOL

Fördelarna med att ha en luft-luftvärmepump som AC

Visste du att de flesta villaägare som installerar luftkonditionering hemma väljer en luft-luftvärmepump? På så vis kan du kyla hemmet effektivt till en låg driftkostnad på sommaren och få värme till en billigare peng på vintern. Läs vidare så får du veta alla fördelar med en luftvärmepump jämfört med traditionell AC!

Luftvärmepump som AC, här har du fördelarna
© Ethan Robertson/Unsplash

Gärna sommarvärme, men inte i sovrummet

Jämfört med en portabel AC drar en luft-luftvärmepump upp till tre gånger så lite el och är därför betydligt billigare i drift. Installerar du luft-luftvärmepumpen i sovrummet kan du se fram emot att sova gott även de varmaste sommarnätterna. Få saker är väl lika jobbigt som att ligga sömnlös i ett sovrum som är varmt som en bastu och där luften står still?

Luftkonditionering i sovrummet? Inga problem

Kundupplevelser

Mitsubishi Electric SOMMARSTUGA, STOCKHOLM

Mer komfort till sommarstuga i skärgården

Utanför Stockholm i den norra skärgården ligger denna sommarstuga på ön Stora Saxaren. Stugan är 95 ...

Mitsubishi Electric VILLA, LUND

Familjen har luftkonditionering i sovrummet och i trappan

I Östra Torn utanför Lund ligger ett villaområde där familjen Gunnarsson bor. Det är en enplans vill...

Mitsubishi Electric NYBYGGD VILLA, LJUNGHUSEN

Golvvärme i hela huset och luftkonditionering i sovrummet

Nästan så långt söderut du kan komma i Sverige på Falsterbonästet ligger Ljunghusen. Det är ett vack...

Visa alla

Nästa steg: kontakta någon av våra återförsäljare!

Kontakta någon av våra auktoriserade installatörer som gärna kommer ut till ditt hem och gör en bedömning av vilken maskin som passar dina behov och husets förutsättningar bäst. Därefter får du en offert med en energikalkyl där du också kan se vad du kan spara i uppvärmning vintertid. Besöket är kostnadsfritt, så boka in ett besök redan idag! Du kan också fylla i en offertförfrågan här nedanför på sidan så blir du kontaktad av en återförsäljare inom kort.

Här hittar du närmaste återförsäljare och installatör

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Du kommer bli kontaktad av Mitsubishi Electric och våra lokala återförsäljare. Du förbinder dig inte att köpa något eller anlita någon.

Välj produktområde