Vi har lösningar för alla behov

Värmepumpar, luftkonditionering och ventilation

VILLAÄGAREINSTALLATÖRKONSULTFASTIGHETSÄGARE

Trött på att frysa? Välj en Hero!

Luft-luftvärmepumpen Hero är en av våra mest omtyckta premiummodeller som passar dig som vill ha en kraftfull och pålitlig värmepump.

Hero är speciellt framtagen för det skandinaviska klimatet vilket ger en härlig komfort hemma, ypperlig driftsekonomi och en värmepump som håller länge. Dessutom kommer Hero med en mängd funktioner som förenklar livet för husägare. Välj Hero och få en trygg uppvärmning hemma.

Allt om Hero

Bergvärmepumpen Geodan – lika pålitlig som effektiv

Visste du att Mitsubishi Electric i över tio år har konstruerat och tillverkat bergvärmepumpar för några av de mest krävande miljöer som finns, bland annat den tunga industrin. Den långa erfarenheten ihop med en genomtestad och väl beprövad teknik använde vi när vi utvecklade bergvärmepumpen Geodan för villor. Det gav resultat. 2020 belönades Geodan med den åtråvärda utmärkelsen Folksam Bra Val.

Att äga en produkt från Mitsubishi Electric innebär trygghet och pålitlighet. När väl din bergvärme är installerad ska du inte behöva ägna dig mer åt den. Välj trygghet, välj en Geodan idag.

Här hittar du allt du om Geodan

ECOV – kylaggregat för kyl och frys

Morgondagens kyl- och frysagreggat för kommersiella projekt finns redan här. Hos oss hittar du miljövänliga Ecov-serien med CO2 (R744) som köldmedium. Ett kylaggregat som uppfyller alla krav i F-gasförordningen.

Låga startströmmar, pålitlig drift, energibesparande inverterteknik och värmeåtervinning är några av alla fördelar som nöjda slutkunder lyfter fram. Väddö Gårdsmejeri är en av de nöjda kunderna, klicka på länken och läs mer i kundcaset.

Fem ECOV installerades på Väddö Gårdsmejeri

Stolt officiell sponsor av Special Olympics

Special Olympics är en organisation som arbetar för större inkludering i samhället. Genom sitt arbete ger de barn och unga med intellektuell funktionsnedsättning möjlighet att idrotta och ha en givande fritid.

Som sponsor bidrar vi till att Special Olympics Sverige kan fortsätta arbetet med att få fler personer i rörelse. Det är ett av de mest meningsfulla sponsorskap vi har upplevt.

Idrott för alla – läs mer

I år firar vi 40 år i Skandinavien

Detta är något vi är mycket stolta över och vi hälsar dig hjärtligt välkommen att läsa mer på jubileumssidan. Du hittar den om du klickar på knappen nedan. Välkommen!

Till jubileumssida
VÄRMEKALKYLATORN

Vilken värmepump ska du ha?

Gör din beräkning

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Du kommer bli kontaktad av Mitsubishi Electric och våra lokala återförsäljare. Du förbinder dig inte att köpa något eller anlita någon.

Välj produktområde

Nyheter

Blogg