Mitsubishi Electric logo


Våra lösningar för kommersiella värme- och kylsystem

Experter till din tjänst!
VärmesystemKylsystemLäs om våra produktområden

Vi har ett av marknadens bredaste sortiment för energieffektiv komfort, process och IT-kyla i kommersiella fastigheter.

Våra specialister på MELpro och Applied Systems kan hjälpa till med detaljerade systemförslag och annan support kring ditt projekt.

För att våra produkter ska fungera optimalt erbjuder vi en mängd olika utbildningar under namnet MELSmart.

MELsmart utbildning

Upptäck Mitsubishi Electrics lösningar för kyla, värme och ventilation

I över 100 år har vi har utvecklat kyl- och värmeprodukter med förnybar energi för kommersiella projekt och fastigheter. Musklerna hos ett multinationellt företag som vårt, ger oss stora resurser att lägga på forskning, utveckling och innovation. Resultatet blir produkter av premiumkvalitet.

Men det inte bara är produkterna som håller högsta kvalitet. Vi vågar påstå att den tekniska kompetensen och engagemanget hos människorna som jobbar här är något alldeles extra. Det får vi också ofta höra från våra kunder. Hur multinationella vi än må vara, finns vi alltid nära till hands när du behöver tillgång till vår expertis eller support. Med oss ombord kan du lita på att din investering blir både lönsam och effektiv samtidigt som du gör ett hållbart val för miljön.

Man pratar med kund på möte.

Rätt produkt på rätt plats och resurserna som underlättar

Nöjda kunder är vår livsluft. Går det bra för dig, går det bra för oss. Konstigare är det inte. Vare sig du är fastighetsägare, installatör eller konsult har vi resurser att hjälpa till.

Ingen vet mer än vi själva om våra produkter och hur de bäst används för att fungera optimalt i olika typer av system. Det är ju vi som har tillverkat dem. Därför har vi kompetensen att ta fram detaljerade systemförslag till ditt projekt. Våra noggrant utvalda återförsäljare som finns över hela landet lotsar dig sen genom inköp och tar hand om installationen.

Summan av kardemumman är optimalt sammansatta, installerade och igångkörda system. Kvalitetssäkrade såklart, samtidigt som du får tillgång till kunnig support.

Hör av dig idag

Fokus på energi, miljö och inneklimat är större och viktigare än någonsin. Kontakta oss så diskuterar vi projekt och lösningar! Som sagt hjälper vi till med alla typer av kommersiella projekt, allt från energiberäkningar till systemdesign. Vi är gärna ute på fältet och tittar på projekten och finns med hela vägen från projektering tills det är färdigt. Vår hjälp är dessutom kostnadsfri.

Vi har två avdelningar för kommersiella projekt, MELpro och Applied Systems Division. Lite förenklat brukar vi säga att MELpro jobbar med värmesystem och Applied Systems med kylsystem. I själva verket jobbar vi som ett enda team, även om vi är fördelade på två avdelningar, och vi agerar gärna bollplank i ditt projekt.

Japansk kvalitet för svenska förhållanden

Det som är kärnan i Mitsubishi Electrics verksamhet är noggrannheten ner i minsta detalj och kvaliteten. När andra hade sagt ”vi släpper den här på marknaden” säger man hos oss ”vi stressar inte, vi testar i drift över hela Sverige ett tag till”.

I den japanska kulturen finns djupt förankrade principer som strävan efter perfektion, långsiktigt tänkande, dedikation till arbete och respekt för detaljer. Det är bland annat dessa värderingar som genomsyrar våra tillverkningsprocesser och bidrar till hög kvalitet och noggrannhet.

Kvalitet får ta tid. Ska ta tid. Det gör att vi vet att våra produkter gör jobbet. Och att du kan vara trygg med det du köper från oss.

Läs vad andra kunder tycker om systemlösningar från oss

Produkter för kommersiella projekt

Luft-luft

Läs mer

Luft-vatten

Läs mer

Kylaggregat för kyl & frys

Läs mer

IT-/Datakylaggregat Teknikkyla

Läs mer

Bufferttankar

Läs mer

Kylmedelkylare

Läs mer

Fläktkonvektorer

Läs mer

Vätska-vätska

Läs mer

Vätskekylaggregat

Läs mer

Kontakta oss

Om oss

Om ossHållbarhetKarriärPress

Följ oss

FacebookLinkedinInstagramYoutube

Sekretesspolicy | Användarvillkor | Cookies | Hantering av personuppgifter | Webbplatskarta

© Mitsubishi Electric Sweden