Mitsubishi Electric logo


Luft-vattenvärmepumpar

Hos oss hittar du luft-vattenvärmepumpar för både villan och den kommersiella fastigheten.
För villaFör proffs

Fördelar med våra luft-vattenvärmepumpar

Låg ljudnivå

Våra värmepumpar är bland de absolut tystaste på marknaden. Så tysta att kunder undrar om utomhusdelen är igång.

Hög verkningsgrad

Ecodan med unik Zubadan-teknik ger kraftigare och snabbare uppvärmning. Detta är ett måste för stora hus och hus i kalla miljöer. Zubadan-tekniken har garanterad värmeeffekt ner till -28ºC.

Miljövänlig teknik

Våra Ecodan luft-vattenvärmepumpar värmer, kyler och förser ditt hem med varmt vatten genom att nyttja förnybar energi ur luften. Dessutom har Ecodan ett framtidssäkrat köldmedium.

Garanti

Trygghet

Utöver garanti på våra luft-vattenvärmepumpar har vi trygghetsförsäkring i upp till 16 år för privatperson och 10 år för juridisk person.

Mitsubishi Electric Så fungerar en värmepump

Så fungerar luft-vattenvärmepumpar

Att värma upp med olja eller el är dyrt och belastar miljön, speciellt under kalla vinterdagar. Med Mitsubishi Electrics luft-vattenvärmpumpar kan du göra stora besparingar på uppvärmningen samtidigt som du gör miljön en tjänst. Utomhusdelens köldmedium omvandlar energin i luften till värme vid mycket låga utomhustemperaturer, ända ned till -28 grader med Zubadan-teknik. I inomhusdelen överförs värmeenergin till uppvärmning och varmvattenproduktion och sprider värmen med utmärkt driftsäkerhet och komfort. Även när det är som kallast ute, tar värmepumpen hand om uppvärmningen och producerar varmvatten.

Pålitlig kvalitet från Mitsubishi Electric

Vi bygger alla värmepumpar i våra egna anläggningar vilket garanterar kvaliteten ner i minsta detalj. Våra egentillverkade komponenter gör att de fungerar optimalt med konstruktionen. Det ger en pålitlig prestanda och en överlägsen hållbarhet. Eftersom våra värmepumpar är egentillverkade har vi även stor möjlighet att anpassa aggregaten till respektive marknad. Det innebär att värmepumpar från oss är särskilt anpassade för vårt nordiska klimat och tål hårda vintrar.


Trygghetsförsäkring 16 och 18 år

5 års garanti & 16 års trygghet

Som privatkund får du 5 års garanti vid köp av Ecodan som fackmannamässigt installerad och såld av en auktoriserad Mitsubishi Electric Sverige-installatör/återförsäljare. Genom att registrera din garanti och kryssa i fältet för trygghetsförsäkring kommer du i god tid, innan den 5-åriga garantin löper ut, att få ett erbjudande om att förlänga tryggheten på din produkt med en trygghetsförsäkring, framtagen i samarbete med Arctic försäkringsförmedlare. Trygghetsförsäkringen kommer du att kunna förnya årsvis ända upp till 16 år.

Luft-vattenvärmepumpar till villan

Nu har Mitsubishi Electrics egenutvecklade system Ecodan blivit ännu effektivare.

Läs mer

Kommersiella luft-vattenvärmepumpar

Från små till stora fastigheter, från hydrobox till luft-vattenaggregat, se vårt breda sortiment av luft-vattenlösningar.

Laddar...

Om oss

Om ossHållbarhetKarriärPress

Följ oss

FacebookLinkedinInstagramYoutube

Sekretesspolicy | Användarvillkor | Cookies | Hantering av personuppgifter | Webbplatskarta

© Mitsubishi Electric Sweden