Mitsubishi Electric logo


Bergvärme

Vi har lösningar både för villan och den kommersiella fastigheten.
Villa bergvärmepump - GEODANFastighet vätska/vatten - CRHV

Fördelar med vår bergvärme

Hög energieffektivitet

Med energieffektiv invertertekniken arbetar kompressorn kontinuerligt, men med en hastighet som varierar beroende av ditt behov. Det ger ökad besparing och mindre slitage. En energibesparing som gynnar både dig, din ekonomi och miljön.

Miljövänlig teknik

Våra bergvärmepumpar förser din fastighet med värme och varmvatten genom att nyttja energi från berggrunden.

Trygghet

Utöver garanti på våra bergvärmepumpar har vi trygghetsförsäkring i upp till 18 år för privatperson och 10 år för juridisk person.

Så fungerar bergvärme

Bergvärme använder berg eller jord som värmekälla genom en eller flera köldbärarslingor som hämtar värmen. Med hjälp av bergvärmepumpens interna cirkulationspump pumpas köldbärarvätska vidare till bergvärmepumpen som tar vara på den energi vi får från berggrunden. Vattnet säkerställer värmeöverföringen från marken till slangen och frysskydds-blandningen. Din Mitsubishi Electric bergvärmepump med inverterteknik ser till att allt fungerar helt automatiskt och ger dig en perfekt inomhuskomfort. Bergvärmen tar energi från berggrunden som kontinuerligt laddas med energi tack vare solens inverkan och kan därför hela tiden förse fastigheten med värme eller kyla vid behov.

FAQ Bergvärme

Villa bergvärme - Geodan

Med sina många egenskaper blir Geodan en komplett bergvärme. Låg vikt och låg höjd gör den smidig att installera. Adaptiv borrhålskontroll, inverterteknik, WiFi och Smartgrid gör den smartare. Med en av marknadens lägsta ljudnivåer och Quiet-mode blir den tystare och med R32 köldmedium och energiklass A+++ för värme blir den energisnålare och miljövänligare. Helt enkelt en bättre bergvärme.

Till produktsida

Fastighet vätska/vatten - CRHV

Mitsubishi Electrics högeffektiva inverter vätska/vattenvärmepump är ett mycket bra verktyg för att ersätta dyr fjärrvärme, olja och elproducerad värme. Dimensionera för toppkapaciteten och låt invertern ge den bästa verkningsgraden under den långa driftstiden med dellast.

Till produktsida

Om oss

Om ossHållbarhetKarriärPress

Följ oss

FacebookLinkedinInstagramYoutube

Sekretesspolicy | Användarvillkor | Cookies | Hantering av personuppgifter | Webbplatskarta

© Mitsubishi Electric Sweden