Mitsubishi Electric logo


Luft-luftvärmepumpar

Kyl eller värm ditt hem med marknadsledande produkter från Mitsubishi Electric.
För villa och fritidshusFör kommersiella projekt

Fördelar med våra luft-luftvärmepumpar

Låg ljudnivå

Våra värmepumpar är bland de absolut tystaste på marknaden. En nästintill ljudlös uppvärmning på 19 dB – som en viskning.

Trygghet

Som tillägg till garantin på våra luft-luftvärmepumpar kan du även teckna en trygghetsförsäkring i upp till 16 år för privatperson och 10 år för juridisk person.

Kort återbetalningstid

Med våra luft-luftvärmepumpar sänker du effektivt dina uppvärmningskostnader samtidigt som du ökar din inomhuskomfort.

Så fungerar luft-luftvärmepumpar

Luftvärmepumpar använder värmeenergin från utomhusluften för att värma eller kyla inomhusluften. Och ja, det finns faktiskt värmeenergi i luften även vintertid. Solen avger mängder av gratisenergi som lagras i luften oavsett årstid. Våra produkter hjälper dig att ta del av den här gratisenergin.

Genom att installera en luftvärmepump kan du ofta dina sänka dina energikostnader rejält – i bästa fall med mer än 70 procent. Kostnadsbesparingarna är ofta så stora att de återbetalar investeringen för installationen inom några år.

5 års garanti & 16 års trygghet

5 års garanti ges till privatkund vid köp av luft-luftvärmepump som är såld och fackmannamässigt installerad av auktoriserad Mitsubishi Electric Sverige installatör/återförsäljare. Genom att registrera din garanti på www.megaranti.se och kryssa i fältet för trygghetsförsäkring kommer du i god tid, innan den 5-åriga garantin löper ut, att få ett erbjudande om att förlänga tryggheten på din produkt med en trygghetsförsäkring, framtagen i samarbete med Arctic försäkringsförmedlare. Trygghetsförsäkringen kommer du kunna förnya årsvis ända upp till 16 år.

Fyll i formuläret för offert

Du kommer att bli kontaktad av Mitsubishi Electric och våra lokala återförsäljare. Du förbinder dig inte att köpa något eller anlita någon.

Om oss

Om ossHållbarhetKarriärPress

Följ oss

FacebookLinkedinInstagramYoutube

Sekretesspolicy | Användarvillkor | Cookies | Hantering av personuppgifter | Webbplatskarta

© Mitsubishi Electric Sweden