Mitsubishi Electric logo


Villaägare

Till produkterOffertförfrågan

Vi har det du behöver när det kommer till klimatprodukter

Garanti och trygghetsförsäkring

Vi har 5 års garanti på våra värmepumpar och dessutom trygghetsförsäkring på våra luft-luft, luft-vatten och bergvärme.

300 återförsäljare i hela Sverige

Vi har återförsäljare över hela landet från Ystad i söder till Kiruna i norr. Kontakta din närmaste återförsäljare för att få rätt produkt utifrån dina behov.

Ett brett sortiment av klimatprodukter

Vi har inte bara olika typer av klimatprodukter, vi har också ett brett utbud av storlekar och funktioner, allt för att tillgodose ditt behov.

Japansk kvalitet för svenska förhållanden

Noggrannheten i tillverkningen och omsorgen om kvaliteten är det som är kärnan i vår verksamhet. Försäljning kan vi alltid komma ikapp med, men kvalitetsbrister går aldrig att hämta igen. När vi lanserar en produkt är den testad långt över vad som är standard i branschen.

I den japanska kulturen finns djupt förankrade principer som strävan efter perfektion, långsiktigt tänkande, dedikation till arbete och respekt för detaljer. Det är bland annat dessa värderingar som genomsyrar våra tillverkningsprocesser och bidrar till hög kvalitet och noggrannhet.

Klimatprodukter från oss består inte av ett hopplock av underleverantörers delar. Vi är en av få som själva tillverkar de kompressorer som är hjärtat i maskinerna. Våra egentillverkade komponenter gör att de fungerar optimalt med konstruktionen, vilket ger den bästa prestandan och inte minst en överlägsen hållbarhet.

Vanliga funderingar

Luft-luftvärmepumpar

Läs mer

Luft-vattenvärmepumpar

Läs mer

Miniventilation

Läs mer

Bergvärme

Läs mer

Tillbehör

Läs mer

Alla testade värmepumpar från oss fick Bra Val av Folksam

Folksam jämförde 76 värmepumpar från 14 olika tillverkare utifrån fyra kriterier: effektivitet, miljö, funktion och garanti. De kunde konstatera att utvecklingen inom värmepumpstekniken har gått fort snabbt framåt jämfört med deras förra mätning 2016. Dagens värmepumpar är både energisnålare och erbjuder fler funktioner.

Av de 76 värmepumpar som Folksam testade fick endast 29 stycken märkningen Bra Val. Tre av de värmepumpar som passerade nålsögat kommer från Mitsubishi Electric. Mitsubishi Electrics luft-luftvärmepumpar HERO, NINJA och bergvärmepumpen Geodan fick alla den åtråvärda märkningen ”Bra Val”.

Luft-luftvärmepumpen HEROLuft-luftvärmepumpen NinjaBergvärmepumpen GEODAN

Var hittar jag pris på produkter från Mitsubishi Electric?

Naturligtvis vill du veta vad en värmepump (eller annan produkt) från Mitsubishi Electric skulle kosta, men som du kanske har märkt finns det inte några priser på vår webbplats. Så varför publicerar vi inte uppgifter om pris rakt av bara? Här kommer förklaringen. Eller förklaringarna rättare sagt.

Luft-luftvärmepumpen SUMO

Subarktisk motståndskraft

Vad passar dig bäst? En AC eller en luftvärmepump med både värme och kyla?

Alla våra luft-luftvärmepumpar går även att använda till luftkonditionering i ditt hem.

Några av våra nöjda villakunder

Ecodan luft-vattenvärmepump

Pålitlig trotjänare för dig med vattenburen värme

Laddar...

Om oss

Om ossHållbarhetKarriärPress

Följ oss

FacebookLinkedinInstagramYoutube

Sekretesspolicy | Användarvillkor | Cookies | Hantering av personuppgifter | Webbplatskarta

© Mitsubishi Electric Sweden