Vi har lösningar för alla behov

Värmepumpar, luftkonditionering och ventilation

VILLAÄGAREINSTALLATÖRKONSULTFASTIGHETSÄGARE

Vad sägs om lite kyla i sommar?

Minns du den soliga men extremvarma sommaren 2018 och alla värmerekord som slogs? I år finns ungefär samma förutsättningar för att vi ska få en lika varm sommar – eller till och med varmare. Det här säger åtminstone många av Sveriges meteorologer när det tittar på väderläget just nu. Så varför inte vara förutseende och beställ luftkonditionering till ditt hem redan idag?

 

Njut av ett svalt hem i sommar

Låt oss få presentera storsäljaren Hero

Luft-luftvärmepumpen Hero är en av våra mest omtyckta premiummodeller som passar dig som vill ha en kraftfull och pålitlig värmepump. Den är speciellt framtagen för det skandinaviska klimatet vilket ger en härlig komfort hemma, ypperlig driftsekonomi och en värmepump som håller länge. Dessutom kommer Hero med en mängd funktioner som förenklar livet för husägare. Gör ett tryggt val, välj Hero.

Här hittar du allt du om Hero

Special Olympics World Summer Games

Den 17-25 juni går Special Olympics World Summer Games av stapeln i Berlin i Tyskland. Det är världens största tävling för personer med intellektuell funktionsnedsättning där 7 000 idrottare från 170 länder ska tävla i någon av de 26 idrotterna.

Som stolt officiell sponsor bidrar vi till att Special Olympics Sverige kan fortsätta sitt viktiga arbete med att få fler personer med intellektuell funktionsnedsättning i rörelse och skicka Sverigelaget, som består av 70 idrottare och ledare från hela landet, till Berlin. Tack vare dessa idrottare finns Sverige representerat i åtta olika grenar i år. Heja Sverige!

Stolt officiell sponsor – läs mer

I år firar vi 40 år i Skandinavien

Detta är något vi är mycket stolta över och vi hälsar dig hjärtligt välkommen att läsa mer på jubileumssidan. Du hittar den om du klickar på knappen nedan. Välkommen!

Till jubileumssida
VÄRMEKALKYLATORN

Vilken värmepump ska du ha?

Gör din beräkning

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Du kommer bli kontaktad av Mitsubishi Electric och våra lokala återförsäljare. Du förbinder dig inte att köpa något eller anlita någon.

Välj produktområde

Nyheter

Blogg