Vi har lösningar för alla behov

Värmepumpar, luftkonditionering och ventilation

VillaägareInstallatörKonsultFastighetsägare
Mitsubishi Electric geodan-små utrymmen

Bergvärme för svenska villor

I utvecklandet av Geodan bergvärmepump har vi använt all den erfarenhet och välbeprövade tekniken som vi under mer än 10 års tid använt vid tillverkningen av bergvärmepumpar för några av de mest krävande miljöer som finns, bland annat den tunga industrin.

Geodan har tilldelats den åtråvärda utmärkelsen Folksam Bra Val 2020.

Att äga en produkt från Mitsubishi Electric innebär trygghet. När väl din bergvärme är installerad ska du inte behöva ägna dig mer åt den. Den ska bara funka. Välj trygghet, välj en Geodan idag.

Geodan
Mitsubishi Electric partikelfilter

Filter som tar bort 99% av bakterier, virus och damm

Har du tänkt på att du påverkas av den luft du andas? Ren luft är viktigt för att vi ska må bra och hålla oss friska. I inomhusluften finns små partiklar som kan bestå av luftföroreningar, pollen, bakterier och virus men också av partiklar som till exempel uppstår vid matlagning, när vi eldar i kaminen eller tänder ljus. Med en luft-luftvärmepump från Mitsubishi Electric ingår effektiva filter som gör luften renare hemma. Här får du reda på allt om våra filter.

Läs mer om Filter
Mitsubishi Electric MZ-RW Sumo

SUMO

Med Plasma Quad-filter tar SUMO bort 94-99 % av oönskade, luftburna partiklar. Det plasmabaserade filtret neutraliserar allergener, viruspartiklar och bakterier samtidigt som det renar luften från damm.

Läs mer om SUMO

Utsedda till Folksams Bra Val

Folksam har jämfört 76 värmepumpar från 14 olika tillverkare utifrån fyra kriterier: effektivitet, miljö, funktion och garanti. De konstaterar att utvecklingen inom värmepumpstekniken har gått snabbt framåt jämfört med deras mätning från 2016. Dagens värmepumpar är både energisnålare och innehåller fler funktioner.

Av de 76 värmepumpar som Folksam har testat fick endast 29 stycken märkningen Bra Val. Tre av de värmepumpar som passerade nålsögat kommer från Mitsubishi Electric.

Mitsubishi Electrics luft-luftvärmepumpar Hero och Ninja samt bergvärmepumpen Geodan utsedda till Folksams Bra Val

Läs om HERO

Läs om NINJA

Läs om GEODAN

VÄRMEKALKYLATORN

Vilken värmepump ska du ha?

Gör din beräkning

Nyheter

Blogg

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Du kommer bli kontaktad av Mitsubishi Electric och våra lokala återförsäljare. Du förbinder dig inte att köpa något eller anlita någon.

Välj produktområde