Vårt utbud

För både villan och den kommersiella fastigheten

Sök produkt

Luft-luftvärmepumpar

Mitsubishi Electric är ett av de teknikledande företagen när det gäller värmepumpar. Eftersom våra värmepumpar är egentillverkade har vi stor möjlighet att anpassa aggregaten till respektive marknad. Det innebär att alla värmepumpar från Mitsubishi Electric som vi säljer/levererar/installerar är särskilt anpassade för vårt nordiska klimat. Vi har ett av marknadens bredaste program med värmepumpar, som klarar av upp till 16 olika inomhusdelar på en utomhusdel. De kan monteras på vägg, i tak, på golv eller anslutas till kanal.

Luft-luftvärmepumpar

Luft-vattenvärmepumpar

Vi har luft-vattenvärmepumpar för både villan och den kommersiella fastigheten. Våra produkter producerar ingen överflödig värme eller kyla. Med den senaste invertertekniken arbetar kompressorn kontinuerligt, men med en hastighet som varierar beroende av ditt behov av värme eller kyla. Det ger ökad besparing, mindre slitage och lägre ljudnivå.

Luft-vattenvärmepumpar

Bergvärme - Vätska/vatten

Vi har bergvärme för både villan och den kommersiella fastigheten. Våra produkter producerar ingen överflödig värme eller kyla. Med den senaste invertertekniken arbetar kompressorn kontinuerligt, men med en hastighet som varierar beroende av ditt behov av värme eller kyla. Det ger ökad besparing, mindre slitage och lägre ljudnivå.

Bergvärme Vätska/Vatten

Luftkonditionering

Även i nordiskt klimat är det ibland nödvändigt med kyla. Med Mitsubishi Electrics luftkonditionering har du möjligheten att med bibehållen driftsekonomi, effektivt kyla ner fastigheten för skön svalka under de hetaste sommardagarna.

Luftkonditionering
Mitsubishi Electric Miniventilation miljöbild

Miniventilation

Dålig ventilation är ett problem idag. Täta, felbyggda hus gör att vi ofta måste vädra för att få in frisk luft. Luften som då kommer in är inte bara frisk utan även kall och måste värmas upp, vilket kostar onödiga tusenlappar. Även lukt, radon, mögel och röklukt påverkar vårt inomhusklimat. Lösningen är ventilationsaggregat från Mitsubishi Electric som vädrar med stängda fönster!

Miniventilation

City Multi

Värmer och kyler allt från hotell och kontor till butiker och privatbostäder. Med ett VRF-system från Mitsubishi Electric får du oändliga variationsmöjligheter vilket ger prisvärda och precisa systemlösningar med få begränsningar. Dessutom är det ett miljövänligt val som minskar fastighetens klimatavtryck. Med ett VRF-system får du också en hög verkningsgrad. Det minskar dina energikostnader och ger en ekonomisk drift.

City Multi - VRF

Kylaggregat för kyl och frys

ECOV kan användas till både kylning eller frysning med en flexibel temperatur. Maskinen har en kompakt konstruktion för enkel installation i trånga utrymmen. Dessutom är utomhusdelen speciellt utformad för att klara vårt nordiska klimat.

Kylaggregat för kyl och frys ECOV
Mitsubishi Electric jet-towel

Handtorkar

Mitsubishi Electrics egentillverkade handtork har funnits på den japanska marknaden i över 15 år. I jakten efter mer energieffektiva lösningar har efterfrågan på den populära Jet Towel nu ökat över hela världen, på hotell, restauranger, köpcentrum och andra faciliteter.

Handtorkar