Mitsubishi Electric logo


Skräddarsytt för ditt projekt

Kontakta oss
Man och kvinna har möte.

Det här kan vi göra för dig

På avdelningen Applied Systems Division är vi specialister på komfort-, process- och IT-kylning samt indirekta värmesystem. Av oss får du experthjälp med systemdesign och produktval som vi skräddarsyr för ditt fastighetsprojekt.

Vi föreslår inte bara hårdvara i form av aggregat och komponenter, utan ser även till att de återförsäljare och installatörer vi samarbetar med håller en hög kompetens och installerar anläggningar med optimalt applicerade, integrerade och igångkörda produkter. De kan sedan även erbjuda underhåll och akutservice. Att kontakta oss ger ditt projekt en extra kvalitetssäkring. Välkommen att höra av dig !

Handplockat för optimal kvalitet och effekt

De aggregat vi erbjuder kommer i huvudsak från vår egen produktion under varumärkena Climaveneta och RC.

Kringutrustning och kompletterande produkter handplockar vi ofta från andra tillverkare. Var och en specialist inom sitt område. För att bli utvald som leverantör till oss måste tillverkaren leva upp till högt ställda krav. Exempelvis ska de leda teknikutvecklingen, ha en flexibel produktion som möjliggör anpassning av produkterna till svenska marknadens krav, de ska ha en hög tillverkningskapacitet och erbjuda säkra leveranser.

Resultatet blir produkter av hög kvalitet som är energieffektiva, välutrustade och anpassade till den svenska marknaden. De är även driftsäkra, lättservade och användarvänliga. Som en extra säkerhet begär vi att allt ska funktionstestas före leverans och uppgivna data ska självklart vara korrekta. Allt för att du ska få ett välfungerande klimatsystem som lever upp till dina och våra krav på kvalitet.

Utbildning och dokumentation tar vi seriöst på

Som kund har du tillgång till kvalificerad och högspecialiserad rådgivning från oss utan att det kostar något. En annan spjutspetskompetens som vi tror förenklar ditt jobb är att vi tar dokumentation på stort allvar. Det betyder att du kan räkna med dokumentation av högsta kvalitet.

Dessutom kan du enkelt logga in på Orderdok-webben där du hittar fullständig dokumentation till alla ordrar. Det är en uppskattad gratistjänst som gör att att du när som helst kan skriva ut eller ladda ner önskade dokument i telefonen, surfplattan eller datorn.

Vill du så finns det även också produkt- och teknikutbildningar som du och dina medarbetare kan gå. Fråga oss eller läs mer på sidan för MELsmart utbildningsprogram, länk finns här under.

Orderdok-webben

Logga in här

Det här innehåller dokumentationen

Produktinformation

Detaljerad teknisk information för projektörer. Effektdata utgår från det vanligaste driftfallet i Sverige, vilket innebär att olika produkter i samma anläggning kan kombineras utan ytterligare beräkningar. För andra driftfall står vår konsult- och säljsupport till tjänst. Här hittar du kontaktuppgifter!

Flera webbsidor som visar olika beräkningsprogram.

Beräkningsprogram grunden för ett lyckat projekt

Genom att använda avancerade beräkningsprogram skapar vi skräddarsydda och faktabaserade förslag baserat på projektets specifika behov och syfte. Det här hjälper dig bland annat att fatta välinformerade beslut om val av aggregat samtidigt som du får en god översikt över produktförslag, systemdesign och effekt.

Med det sagt, om du skulle vilja ha ett eget program och göra beräkningarna själv är du välkommen att kontakta oss så ordnar vi det.

Välkommen att höra av dig för konsult- och säljsupport

Kontakta oss

Om oss

Om ossHållbarhetKarriärPress

Följ oss

FacebookLinkedinInstagramYoutube

Sekretesspolicy | Användarvillkor | Cookies | Hantering av personuppgifter | Webbplatskarta

© Mitsubishi Electric Sweden