Mitsubishi Electric logo


Teknikkyla

Komplexa IT-miljöer kännetecknas ofta av varierande kyllaster, som kräver en hög kylkapacitet vid full belastning för att IT-utrustningen ska fungera korrekt när den behövs som mest. Vårt teknikkylesortiment säkerställer rätt rumsförhållanden året runt.

Effektiv teknikkyla för säkrare drift

Mitsubishi Electric erbjuder driftsäkra och energieffektiva produkter för ditt kylbehov i
teknik- och datarum. I vårt breda sortiment hittar du den bästa lösningen för just
dina förutsättningar, året runt.

LADDA NER BROSCHYREN HÄR

PRODUKTSORTIMENT>

Säker drift

Mitsubishi Electric har lång erfarenhet av produkter för kyla och värme på den skandinaviska marknaden. När du väljer våra produkter kan du vara säker på att de anpassats och testats för vårt unika klimat, där energibesparing och långvarig säker drift är vårt fokus. Med våra produkter och tjänster strävar vi efter att du ska hitta den bästa lösningen för ditt unika behov.

Drift i kallt klimat

Vinterutrustningen förhindrar oönskade luftströmmar genom värmeväxlaren och garanterar en effektiv kyldrift även vid mycket låga utomhustemperaturer eller hård väderlek med garanterad drift ned till en utomhustemperatur på -25°C.
Mitsubishi Electrics styrlogik säkerställer även effektiv och pålitlig kyldrift under årets alla timmar.

Styrning och Kommunikation

Med Mitsubishi Electrics användarvänliga fjärrkontroll styr du enkelt schemaläggning, driftoptimering och andra
parametrar du behöver för att din anläggning ska fungera så bra som möjligt. Fjärrkontrollen ger dig dessutom möjlighet att låta systemet självständigt styra systemredundans, driftrotation och lastkompensering – viktiga förmågor för att säkerställa drift över tid.

Produkter till teknikrum

MSY-TP Serien | 1,5 - 4,0kW

I kompakt och enkelt utförande med garanterad drift ned till -25 ºC passar MSY-TP för de mindre behoven – oavsett om det gäller teknikrum i bostadshus, kontorsbyggnader eller i fristående teknikbodar. Trots sitt enkla utförande erbjuder MSY-TP både hög prestanda och många valmöjligheter för användaren, från den enkla trådlösa fjärrkontrollen till integration med Modbus i överliggande system. För enkel och snabb integration kan du med fördel använda vår anpassade reläbox PAC-IT01.

Referensprojekt

Om oss

Om ossHållbarhetKarriärPress

Följ oss

FacebookLinkedinInstagramYoutube

Sekretesspolicy | Användarvillkor | Cookies | Hantering av personuppgifter | Webbplatskarta

© Mitsubishi Electric Sweden